Szerintetek is a thai box a legjobb stílus a világon?
üt és rúg, könyököl térdel, egyszerűen verhetetlen
ha egy birkózó ki akarja dönteni, fejbe térdeli, bokszolót földre küldi egy combossal, kick bokszost megtérdeli, kung-fusokról ,karatésokról nem is beszélve
szerintetek is?
Dehogynem.
Nem is mondta neked senki, hogy nem lehet megverni egy boxolót vagy birkózót. Csak azt kéne megértened, hogy nincs olyan, hogy Thaibox > birkózás; Kungfu < Karate.
Min. 50% múlik magán az emberen.
Azt kérdezted, hogy verhet meg egy boxoló vagy egy birkózó. Arra mondtam, hogy a boxoló simán kiüt - mert nagyobbat is üt alapesetben illetve a nagy különbség, hogy BÍRJA is az ütést, mert sokat kap.
A bírkózó meg értelemszerűen földharcban tud nyerni.
De, de mégis jobban megtanul ütni (általában) egy boxoló mint egy thai-os, illetve nyilvánvaló hogy nem rúgnak hatékonyan, tehát a boxolónak bőven van ideje lezúzni kézzel (rúgás távolságon belül).
A földharcos meg általában előnyben van az állóharcosokkal szemben, mivel csak közel kell kerülnie - és onnantól övéké a pálya. Közel kerülni pedig egy ökölvívóhoz, thai boxolóhoz is lehet, hát fedezékben, mélyen odamegy hozzá, ez nyilván kivitelezhető.
Én kugfuzok.Képzeld én is tudok ütni,rúgni,könyökölni,térdelni,karmolni és harapni.
De nem ezeken múlik a dolog.Eléggé kemények a csontjaid? Bírod a gyűrődést? Nem csak támadni kell tudni..a stílusod alapján meg egy beképzelt paraszt.
Na, ez a thai-os tud rúgni, bizony így is kell csinálni, ha már valaki csinálja.
Én nem találtam meg a kedvenc birkózó thai boxoló elleni videómat.. :(
#26 Itt a bokszoló teljesen képzetlen volt a combrúgások elkerülésére, és miután beszívott egy jó nagy combost, már alig állt a lábán. Nem éppen volt a helyzet magaslatán.
Azért az általános helyzet nem egészen ez.
hát jah.
itt egy sikeres ökölvívó,aki elment k1-ezni és minimál szinten rúgni is tud-
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHgSI8N2w
ez egy válogatás,de átlagban meneteként 2-3at ha rúg,és mégis benne van a jelenlegi legjobb 10 k1-es között.
Ha már itt tartunk, akkor evezzünk el akár harcművész berkekbe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!