14/f vagyok és elszeretnék kezdeni edzeni, gyurni mennyi idö kell ahoz hogy lássak valami változást?
A kisebbik unokám 12 éves volt szeptemberben.
Ő a múlt télen kérdezte ugyan ezt attól kezdve gyakorlatozott-- ma megcsodálják az osztályban a hasát, mert kockás rajta az izomzat 6 kocka forma képződött rajta.
a gyakorlat a következő-- Tavaly kapott tőlem karácsonyra 1 kg -os kettő darab súlyzót-- azzal a karját, a erősíti,karonként 20- kinyomás
most sorolja mögöttem egyébként-- reggel-- először 10-- majd emelni 20 fekvőtámaszt-- később 70 fekvőtámaszt kell tudni egyszerre megcsinálni időnként de reggel és délután mindennap minimum 20-20
Ami szintén jó, az a hanyatt-fekvésből való felülés mindennap először 10-10- aztán 20-20 kötelező
Ha betartod a gyakorlatokat akkor az izomzatod szépen ki fog rajzolódni-- akkor már nyáron lehet a felhúzod magad valamire gyakorlatokat is hozzávenni-- nem árt ha persze nem síkos az utca minden nap egy kicsit kocogni-- nyáron egy háztömböt körbe futni-- ezt viszont én írtam hozzá magamtól, mert a futás nem az erőssége az unokámnak-- a kocogás az még elmegy, de inkább bringázik, mint fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!