Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 14/f vagyok és elszeretnék...

14/f vagyok és elszeretnék kezdeni edzeni, gyurni mennyi idö kell ahoz hogy lássak valami változást?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Pár hónap alatt látnod kell változást, de ha türelmetlen vagy el se kezd.
2012. dec. 20. 20:31
 2/9 tataboy válasza:
Kezd el,ne nézz tükörbe majd csak két hónap után kb. és látni fogod a változást,ami még a kedvedet is jobban meghozza majd!
2012. dec. 20. 20:46
 3/9 anonim válasza:
ha keményen nyomod normális edzéstervvel akkor 2hét alatt már észreveszed főképp hogymég te nagyon fejlődésbevagy és ebbe a korban termeli a tesztoszteront a szervezet ezerrel
2012. dec. 21. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
2 hét alatt kezdésnek ne nyomja már keményen, mert annak nem lesz jó vége! Meg azért megnézném, hogy valaki hogy lesz izmosabb két hét alatt, ami annyira marhára látszik. Azért ne szálljunk már el!!
2012. dec. 21. 16:10
 5/9 anonim válasza:
16f vagyok, ugyan ez volt :D mindenki mondta így lesz jó edzéstev úgy lesz jó....aztán türelmetlen voltam...de szartam rá, a heti 3-4 foci kosár kombó a téren nyáon elég jó hatással van az embere nem feltétlen jó a kondi....fél év ilyen edzés, akkor már érzed magadon hogy effektíve erősebb vagy keményebbek az izmaid, aztán jöhet a kondi...lényeg hogy feledkezz meg magadól, és sportolj.... aztán kellemesen ér, ha jól nézel ki :) nekem bejött
2012. dec. 21. 23:52
 6/9 anonim válasza:
ja igen....16/f vagyok még mindig :D....ha bemész a kondiba, és ögtön olyan edzésterveket kezdesz el tolni, hogy utána szószerint nem bírsz megmozdulni, vagy 3 napos kínzó izomlázad lesz, meg is állhatsz a növésben....szóval óvatosan....
2012. dec. 21. 23:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. dec. 22. 20:29
 8/9 anonim válasza:
Ilyen korban mindenképp nagyon óvatosan kell edzeni. Nem csak megálhatsz a növésben, hanem komolyabb bajod is lehet. Ilyen korban nem szabad még túlzottan leterhelni a csontozatot (főleg a gerincet). Az eredmény pedig sok mindenen múlik: genetika, étkezés, edzésterv, korábbi edzések. Ha jól csinálod, akkor viszonylag rövid idő alatt meglátszik (1-3 hónap) de komolyabb eredményt csak hosszabb idő alatt lehet elérni.
2012. dec. 24. 07:55
 9/9 anonim ***** válasza:

A kisebbik unokám 12 éves volt szeptemberben.

Ő a múlt télen kérdezte ugyan ezt attól kezdve gyakorlatozott-- ma megcsodálják az osztályban a hasát, mert kockás rajta az izomzat 6 kocka forma képződött rajta.

a gyakorlat a következő-- Tavaly kapott tőlem karácsonyra 1 kg -os kettő darab súlyzót-- azzal a karját, a erősíti,karonként 20- kinyomás

most sorolja mögöttem egyébként-- reggel-- először 10-- majd emelni 20 fekvőtámaszt-- később 70 fekvőtámaszt kell tudni egyszerre megcsinálni időnként de reggel és délután mindennap minimum 20-20

Ami szintén jó, az a hanyatt-fekvésből való felülés mindennap először 10-10- aztán 20-20 kötelező

Ha betartod a gyakorlatokat akkor az izomzatod szépen ki fog rajzolódni-- akkor már nyáron lehet a felhúzod magad valamire gyakorlatokat is hozzávenni-- nem árt ha persze nem síkos az utca minden nap egy kicsit kocogni-- nyáron egy háztömböt körbe futni-- ezt viszont én írtam hozzá magamtól, mert a futás nem az erőssége az unokámnak-- a kocogás az még elmegy, de inkább bringázik, mint fut.

2012. dec. 26. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!