15 éves lánynak milyen sportot kezdjen önvédelemre?
Figyelt kérdés
Kicsit túlsúllyal küszködöm /176cm 71kg/ de ennek ellenére valami hozzám passzoló, nem ugrásos vagy ilyesmit igénylő önvédelmi sportot szeretnék kezdeni. Tudnátok ajánlani ilyeneket? (Esetleg Debrecenbe ha tudsz jó edzést szívesen hallgatom mert itt lakom)2012. dec. 14. 21:12
1/7 Gergő86 válasza:
Talán a Krav-maga-ra keressél rá az ha jól tudom való életben is hasznosítható önvédelmi fogásokat is tanít.
2/7 A kérdező kommentje:
Arról azt olvastam hogy nagyon lehúznak vele. :S Tapasztalt ismerősöm nincs e téren, majd utána nézek azért! Köszi.:)
2012. dec. 14. 21:50
3/7 anonim válasza:
jól olvastad.
de kiegészítő edzésnek jó.
technikailag egy hulladék,kezdőként nem lenne értelme,de taktikailag tényleg hasznos lehet,ha már van rá szemed,hogy kiszűrd belőle a lényeget.
járj 3-4 évet ökölvívó edzésre és utána lenézhetsz mellette krav-ra,vagy ha van felétek kézitusa akkor arra.
4/7 anonim válasza:
A Krav-maga jó fogásokat tanít..de ahhoz bizonyos fokú erő és alapképzettség kell,mert anélkül nem sokra mész vele.
A kungfu/karate a legjobbak.
5/7 anonim válasza:
Felejtsd el a kravot.
Jujutsu, Wing Chun kungfu, esetleg Wing Tsun kungfut keress.
Pesten Wudang kungfut. Ennyi.
Kravmaga katonáknak jó, komoly edzővel, a civil kravmagát el lehet felejteni.. az edző sem lesz éppen túlképzett, ááhh..
7/7 anonim válasza:
Akkor én adok neki egy papírt jó előre, hogy judo tudással ha nem fog tudni elfutni, akkor meg fogják erőszakolni MIKÖZBEN valami dobást akar összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!