Szerintetek érdemes elkezdenem MMA-zni?
Figyelt kérdés
1 évig thai-boxoltam előtte pedig fél évig boxoltam! Nagyjából 8 hónapja nem voltam edzésen egy időre mondjuk úgy hogy belefáradtam vagy nem is tudom.Újra edzeni szeretnék és érdekelne a földharc még sosem próbáltam de a sima birkózás nem vonz annyira.2012. dec. 7. 23:45
1/1 anonim válasza:
Érdemes? Nem.. egy jó könyv sokkal érdemesebb mint egy MMA szabályrendszerű bunyó.
Mókás-e? Igen. Érdekel a küzdősport ilyen szabályrendszerben? Gondolom ezért tetted fel a kérdést. Hát akkor gyakorolj így. De földharccal a brazil jiu-jitsuban, illetve a japán jujutsuban foglalkoznak, az MMA csak egy szabályrendszer ahol lehet játszadozni földön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!