Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek milyen harcművésze...

Szerintetek milyen harcművészetett érdemes elkezdenem ezek közül?

Figyelt kérdés

Már néhány éve járok Kyokushin Karatéra ezen kívul Kempoztam is egy keveset,és ki akarnánk próbálni más stílusokat is.

A kérdés ezek közül melyiket érdemes elkezdeni melyik a jobb?:

1.Ninjutsu

2.Wing-Tsun kung fu

3.Krav maga

Ezek közül én leginkább talán a ninjutsut választanám csak nem tudom taníttanak e MO-n szaltókat,ugrásokat,csendben lopakodást,suriken dobálást...stb

De viszont a Krav maga is tetszik.

A Wing Tsun is de az nem annyira állítólag kevés benne a rúgás.

2010. okt. 30. 00:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Dehogy tanítanak lopakodni.Csak a pusztakezes harcát oktatják a ninjusunak az a taijutcu.

Szerintem menj vissza kempózni az elég jó.

WT az a baj,hogy bárki lehet az edző aki akar és az edzésben is nagy a szórás.Csomó helyen még küzdelem sincs,ami a WT egyik alapja.

Km-ben is nagy a szórás,egyik helyen csak húzgálnak lével,a másik helyen eltörik a bordád,kiszámíthatatlan,edző függő.

Hasonló a Kézitusa és az legalább hiteles,mert nem egy jöttment oktatja,hanem magas rangú katonatisztek,arra is mehetsz.

2010. okt. 30. 00:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Most néztem nem rossz a Kézitusa,és a Jiu Jitsu az jó?
2010. okt. 30. 00:37
 3/12 anonim ***** válasza:
A brazil JJ király nagyon.
2010. okt. 30. 00:42
 4/12 A kérdező kommentje:

Akkor melyiket lenne érdemes késobb kipróbálni?

Nekem leginkább az kell hogy minnél tobb ONVÉDELEM legyen benne védések a kés,lefogás,támadás,bot,pisztoly,utcai szituációk vagyis a tobb ember elleni védekezés...stb

De legyen benne olyan kuzdelemféle mint a kumite de nem versenyre fogok járni hanem csak kuzdelmet és onvédelmet akarok tanulni.

2010. okt. 30. 00:50
 5/12 anonim válasza:
Gyere hozzánk Shito-ryu karatézni :D Shihan nagyon sok önvédelmet oktat, judo, kempo és shotokan mesterfokozata is van :) emellett az egyik legszebb stílus :
2010. okt. 30. 09:23
 6/12 anonim válasza:
Én is shito ryuzok.
2010. okt. 30. 09:26
 7/12 anonim válasza:
:D Utolsó - melyik dojo-ban vagy? :D
2010. okt. 30. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:

"Nekem leginkább az kell hogy minnél tobb ONVÉDELEM legyen benne védések a kés,lefogás,támadás,bot,pisztoly,utcai szituációk vagyis a tobb ember elleni védekezés"

Akkor a krav magát neked találták ki. ott kapsz mindent, és van fullkontakt bunyó is. Helyileg hol vagy?

2010. okt. 30. 17:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Helyileg Párkányba Esztergom kozelében.
2010. okt. 30. 23:23
 10/12 anonim ***** válasza:

"Nekem leginkább az kell hogy minnél tobb ONVÉDELEM legyen benne védések a kés,lefogás,támadás,bot,pisztoly,utcai szituációk vagyis a tobb ember elleni védekezés..."

Aikido?

2010. nov. 3. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!