14éves cukorbeteg fiúnak milyen küzdősportokat tudnátok tanácsolni?
Személyes preferencia, vagyis amelyik jobban tetszik.A Judo elég statikus, nagyrészt rövidek az "összecsapások", és nem árt ha van rajtad egy pici súly.A kung fu pedig pont az ellentéte, az a jó ha könnyű vagy, intenzív, kell hozzá a szufla.
Az hogy cukorbeteg vagy ne korlátozzon abban hogy azt csináld amit sz
Miért pont a Judo.. semmi értelme, de te tudod. Biztos jár oda egy jó csaj, na megértem.. ;)
A cukorbetegségeden segíts először. Ha már a kungfut írtad, létezik hagyományos kínai gyógymód a cukorbetegségre, hozzá tartozik a megfelelő táplálkozás. Nyugaton a paleolit étrend mellett van teljesen jó esélyed a gyógyulásra, tünetmentességre, vagy a minimális gyógyszer szükségletre. Szerintem olyan edzést válassz, amivel hosszú távon is nyersz. Ami nem csak 'sport' vagy szórakozás, hanem önvédelmet, egészséget is ad. Ez az én értékrendem persze, Pesten a Wudang Shan Egyesület ezt igen komoly szinten biztosítja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!