AirsoftPanda! Rendelt már valaki innen? Tapasztalatok?
1/10 anonim válasza:
én még nem vetem innen semmit, de én is most akarok venni magamnak egy airsoft-ot! szerintem nagyon jó ez az oldal, nekem nagyon tetszik!
2012. dec. 1. 23:23
2/10 A kérdező kommentje:
Hát én nem fegyvert akarok csak kiegészítőket. Pl. g36 carry handle, tárak, gearbox alkatrészek stb., de ha lesz fegyvercsere szerintem innen lesz! :D
Az árra rá kell számolni a szállítást, és erre jön még az ÁFA és a Vám.
Fegyvert nem mindig éri meg külföldről rendelni, elég kockázatos. Ha szállítás közben sérül meg, nem veszik vissza.
Amúgy tényleg baromijó cuccaik vannak, kiegészítőket megéri rendelni!
2012. dec. 2. 14:42
4/10 A kérdező kommentje:
Pont ezt a karom megtudni, hogy mennyi a szállítás és a többi ami rájönne.
A szállítás súlytól függ, de... hát rossz esetben egy tízes. Innen még nem rendeltem, de eddig mindenhol kiírták a rendelés véglegesítése előtt, hogy mennyi lesz a szállítás, így az kiderül.
Az ÁFA 27%, a vám 3,2%
És ezek sajnos összejönnek, tehát kiszámolod az árat a szállítási költséggel, erre jön a vám, és még erre az ÁFA.
Régen még, ami fegyvert akartam venni, így 500 Forinttal került volna kevesebbe, annyit meg nem ér a kockázat.
Viszont ÁFÁt csak EU-n kívülről jövő termékekre kell fizetni, így érdemes a taiwangun.com oldalt is böngészni, mert az EU-s.
2012. dec. 2. 19:44
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Számítottam rá, hogy elég durva a szállítási költség. Taiwangun szerintem rohadt drága. Azt mondják szlovákoknál még olcsók a cuccok, de nem nagyon találtam oldalt, ha találtam is akkor nem értettem egy kukkot se belőle.
7/10 A kérdező kommentje:
+ még b@szakodni kell a vámosokkal is...
8/10 anonim válasza:
A taiwangun.com tényleg egy jó oldal én is onnan tervezek most egy RK-05-öt venni...minőségi cuccok vannak ott de persze a well márka is megtalálható ;D...amugy gondolj bele a magyar árakhoz képest még mindig olcsóbb,de ha nem is sokkal akkor is sokkal minőségib mer mo.-n általában kínai olcsó fegyvereket adnak el sokért...ezen az oldalon viszont tűrhető áron vannak minőségi cuccok :)
2012. dec. 5. 18:24
9/10 A kérdező kommentje:
Csak az a baj az nincs amit keresek. :( g36 carry handle (scope)
10/10 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még a vélemények!!! :D
Kapcsolódó kérdések: