Ez a harcművészet ilyen utcai szerű valami talán két szóból áll és úgy tudom hogy 3 változata van az utcai rendőr és katonai volt is róla egy videó hogy egy csávót megtámadtak kivédte a támadást és elfutott. szval mi lehet a neve
krav magára gondolsz? Izraelben része a katonai képzésnek, de ma már kb mindenhol oktatják a "civil részét".
A civil önvédelem fegyverek nélkül (ha jól tudom). A katonaiban fegyveres képzés is van és nem gáz ha kivégzed a támadód :)
2012. nov. 17. 16:36
2/9 A kérdező kommentje:
OOH EZAZ KÖSSSZIII :))))))))
2012. nov. 17. 22:38
3/9 A kérdező kommentje:
ja és nem utcai hanem civil bocsi :D
2012. nov. 17. 22:38
4/9 anonim válasza:
A kravmaga egy jól hangzó, divatos tréfa, nem harcművészet. Mindegy.. annyit is ér.
2012. dec. 18. 23:50
5/9 anonim válasza:
Annyit ér mind az aikido !(legalábbis MO-n .)
Ne bohóckodj gyere kung fura
2013. jan. 1. 21:55
6/9 anonim válasza:
Mert a Kung-fu meg a Wing-tsun Itthon annyira fasza lenne...
2013. júl. 1. 17:57
7/9 anonim válasza:
Hát nézd, van jó edzés is. Legfeljebb nem sok.
Máday WingTsunjáról meg nem tudom, nem hallok sok rosszat minőségét illetőleg csak az árával lehetnek gondok. Meg esetleg mástól nem érdemes ezt tanulni csak a Norberttől, ez lehet még szempont, de elvileg ő nagyon ügyes.
Wing Chunban meg elvileg általánosságban is jobb színvonal maradt meg. Aztán van aki ezzel nem ért egyet.
Aikidót néhány katona kiképzőtiszt nagyon jól csinálja (én így tudom), és van néhány mester aki elvileg nagyon érti. Csak arányaiban ők igen kevesen vannak, akik fogják és ezt a finom, precíz művészi de borotva éles fegyvert bármikor használni is tudják, mert tényleg értenek hozzá.
2013. júl. 1. 22:28
8/9 anonim válasza:
Hát Én Muay-Thai versenyző vagyok, Edzőmtől egyszer megkérdeztem, hogy mit gondol a Kung-Fu-ról, és azt mondta, hogy a szerzeteseknél van csak meg az az igazi harcmodor, és nagyon össze keveredett egy csomó harcművészettel. Mesélte, hogy elvitte őket K-1-re, és egyből szétcsapták őket, mert nem azt szokták meg, hogy egyből rájuk támadnak.:) Láttam meccseket, de szerintem a MAI Kung-Fu ugyanaz lényegében, mint a többi állóharc... Olyat nem tudsz csinálni, mint a Yip-Man, mert az jól néz ki filmben, de ringben nem sok haszna lenne. De véleményem szerint minden harcművészetből ki kell venni azt, ami számodra hasznos. Pl. Boxból az ütések, TKD-ból a rúgások, Thai-boxból a harcmodor. :)
2013. júl. 4. 14:59
9/9 anonim válasza:
Hát a thai box harcmodorral vitatkoznék :D állj és tűrd az ütést mert ha elhajolsz fejbe térdelnek. hamár kiakarok emelni belőle valamit akkor az a térd plusz könyök technika.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!