Mi ennek a harcművészetnek a neve?
http://www.youtube.com/watch?v=h__CdPeJoXo
Tuti nem Aikido, bár szemmel láthatóan az is van benne egy adaggal, Jiu Jitsu is...
Sz'al mi ez EGÉSZEN PONTOSAN? Mert nagyon állat! xD
A krav maga nem ilyen technikákat használ .
Ez szerinte nem konkrét harcművészet , hanem egy keverék , ami az aikidora épül , de használ például jiu jiutsu technikákat is .
az egyszerű lefegyverzési technikái eléggé hasonlítanak a Krav magára, de ezeket a dobásokat még nem láttam krav magában.
Azt tudom elképzelni, hogy valami saját keverék, esetleg a krav magának nem a civileknek oktatott változata.
mindenesetre jól néz ki
Ezt a videót régóta ismerem, hatékonynak tartom én is.
Szerintem is aikido bázisú kevert harcművészet. Fontos észben tartani azt, hogy manapság gombamódon szaporodnak az olyan harcművészeti- és küzdősport klubok, amelyek a saját, új koncepciójukat tanítják, különböző harcrendszerek ötvözeteiből és új, saját ötleteikből, és persze adnak is valami ötletes nevet a stílusuknak, de ezeknek a száma már olyan nagy, hogy nem igazán érdemes követni őket.
bisztosan nem Krav maga mer ott nem bonyolítják enyire túl
inkább szerintem is aikidó és jiu jitsu keverék meg talán egykis hapkido is van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!