Airsoft fegyver kezdőnek?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről a fegyverről, érdemes-e megvenni? Illetve megfelelő lenne egy kezdőnek? [link] 2012. nov. 16. 21:59
1/8 hun46y3 válasza:
Kezdőnek szerintem elmegy ez a fegyver, de tudnod kell, hogy nem nagy távolságokra tervezték, így erdőben nehezebb lesz messzire pontosan céloznod, de elfogadható.
Annyit ugye még mindenképp, hogy új akkumulátort és hozzá való töltőt egyből vegyél, a gyári csak dísznek jó.
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de engem konkrétan ezek a fegyverek érdekelnek.
2012. nov. 17. 11:23
5/8 hun46y3 válasza:
A két mp5 között leginkább kinézetben van különbség. Többi tulajdonsága közel megegyezik. Nézd meg, hogy melyik szimpatikusabb, esetleg a csőhossz dönthet, de nincs nagy differencia. Majdhogynem mindegy, melyiket választod.
6/8 anonim válasza:
Nem hogy leginkább kinézetben van különbség, hanem csak abban. A csőhossz, az FPS, a felhasznált anyagok teljesen ugyanaz.
Nem rossz fegyver, de ne várj tőle valami eget rengető lőtávot, a hop-up az szeret magától elállítódni, illetve hosszú távú használat után a gearbox orra meg fog repedni (kb. 2 év normál használat)
Tudni kell még róla hogy a fegyver teste nem nagyon bírja a szerelést, a műanyag csavarmenetek rendszeresen megszakadnak.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a másikat ennél jóval olcsóbban meg tudom szerezni plusz kiegészítőkkel meg töltővel, akkor lehet megveszem.
2012. nov. 18. 13:46
8/8 anonim válasza:
Kezdésként először valami olcsóbbat válassz. Nos nem a pár ezres kínai vackokra gondolok. Kb. 17-25k-ért már kapsz egy olcsóbb, de jobb félét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!