Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért mondják azt hogy a...

Miért mondják azt hogy a pankráció (WWE) meg van rendezve?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 21:55
1 2
 11/20 anonim válasza:
Vedd figyelembe hogy csak homlokot meg az arccsont körüli részt üthetik ami a legtöbb ember esetében nem túl sérülékeny hiába kötnek bele az emberek ha kamu lenne akkor nem néznék több millióan csak a sok noob magyar azt hiszi ,hogy kamu. :P
2012. dec. 16. 19:08
 12/20 anonim ***** válasza:

10 arccsontos ütésből megy orra is, vagy 20-ból 1.

És ott törés lenne.

De ezt amúgy nem is tudtam.

Más: ha komolyan ütnek felém, na jó támadnak, akkor legalább a játék kedvéért úgy mozgok hogy ne találjanak el. Lehet hogy nagyon sz.arul ütnek, de ha valakinek néhányszor komolyan megütik csak a homlokát, az nem fog utána sem showt folytatni, küzdeni meg pláne nem.

Vagy túlbecsülöm az átlag emberek ütéseit, én belső stílusú ütésekhez vagyok szokva, azok előtt még valami nagyon morbid viccből sem marad az ember.

2012. dec. 16. 19:14
 13/20 anonim válasza:
Igazság szerint ritkán megy orra nagyon és igazad van abból törés szokott lenni de szerintem te is tudod hogyha bunyózol egy ponton túl elfáradsz onnan már az ütésnek sincs akkora ereje de a pankrációnak nem is az a lényege hogy agyonverjék egymást hanem ,hogy jó showt csináljanak ez oda vissza megy mert ha csak simán véresre verik egymást és mindig ápolni kell akkor azok nem kapnak címmeccset egyébként vannak mozdulatok amiket meg nem lehet imitálni és hát minél többet nézem a wwe-t és olvasok róla dolgokat annál kevesebb bennem a kétely . De azért vegyük figyelembe hogy mielőtt beengednek valakit a wwe-be azelőtt kb 5éves képzés van mert a szabálykönyv tényleg vastag. :) Nem kamu csak egyszerűen képzettek bírják a pofonokat de attól még néha vannak sérülések.
2012. dec. 16. 19:26
 14/20 anonim válasza:
Az elmozgásról meg annyit ,hogy általában törekednek kitérni de néha már nincs rá ereje az embernek én is csak 1 év után értettem meg dolgokat úgy , hogy teszteltem magamon nagyjából 50 mozdulatot meg jópár dolgot :)
2012. dec. 16. 19:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyébként tudni lehet rólam, hogy keménynek tartom a pankrátorokat. Azért amit kiállnak fájdalmat, az állóképességük és az ügyességük miatt.
2012. dec. 16. 19:36
 16/20 anonim válasza:
Én is tisztelem őket ezért szeretném tisztázni a nevüket és ha ehhez az kell hogy kipróbáljam az összes mozdulatot magamon akkor az lesz. Persze azért ne vegyük a régi pankrátorokkal egy kalap alá őket mert a régiek tényleg nem igaziak voltak.
2012. dec. 16. 20:36
 17/20 anonim válasza:
sajnos igazuk van a többieknek,de az nem is lényeges,hogy meg van rendezve vagy sem,az a lényeg,hogy jól szórakozzunk rajta...na meg az is,hogy némelyik még cuki is(szerintem pl.:Dean Ambrose A Pajzsból)
2013. febr. 9. 19:32
 18/20 John Cena2000 ***** válasza:
Gondolkozzatok, szerintetek egy superstar oda adna egy bajnoki övet a másiknak. Nincs előre eldöntve az nyer aki tovább bírja a harcot. Persze nem ütik meg egymást erőböl, de a bejefező mozdulatoknál viszont, már egy kis erőt is alkalmaznak.
2013. febr. 21. 16:39
 19/20 John Cena2000 ***** válasza:
Amúgy láttam egyszer úgy összevertek egy pankrátort, hogy hónapokig sérült volt.(Pl.:Triple H a Dx-ből) Azért néha nagyon komoly sérüléseket is összeszednek.Volt olyan is, hogy úgy megverték, hogy abba hagyta a karrierjét a sérülés miatt.
2013. febr. 21. 16:46
 20/20 Silbe Dani válasza:
Ezn olvas el: [link]
2014. febr. 19. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!