Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hányszor verték meg Goldberget?

Hányszor verték meg Goldberget?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy veretlen. De láttam egy videót ahol egy Három az igazság meccsen elverte Triple H. És még kíváncsi lennék hogy még kik verték meg.

2012. nov. 13. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez Whoopi Goldberg?
2012. nov. 14. 00:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy most ha nem írom oda hogy Bill, akkor biztos elsüti valaki ezt. De most komolyan.
2012. nov. 14. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 3-szor. Egyszer Kevin Nash (sokkolóval megtámadta, és úgy tudott nyerni) egyszer Triple H (pöröllyel, egy elimination chamber meccsen) és egyszer egy handicap meccsen is vesztett, azt hiszem Randy Orton, Batista, és Triple H ellen.
2012. nov. 15. 21:10
 4/6 anonim válasza:
Kedvencem goldberg... 3 szor verték el
2012. dec. 12. 17:14
 5/6 anonim válasza:

a 2. teljesen jól leírta, de amúgy egyszer Booker T is megverte egy WCW Monday Nitro alkalmával, DE az nem úgy volt betervezve, a bíró valamit rosszul csinált, még az nap kiírtak egy visszavágót, ahol Bill átgázolt Bookeren.

Így tehát 4 veresége van a WCW, és a WWE-s karrierje során. a sorozata, ami 1998 december 27.-én szakadt meg (pontosan a 32 születésnapján) elvileg 173-0, de van aki szerint 176-0 volt.

Amúgy mikor az akkori WWF megvette a WCW-t, Goldberg épp sérült volt, s mivel nem volt szerződése a WWF-hez, ezért japánban is pankrációzott, viszont az ottani mérlegéről semmit sem tudok.

Remélem kielégítő volt a válasz. :)

2013. márc. 15. 19:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. márc. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!