Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit tegyek? Milyen sportot...

Mit tegyek? Milyen sportot alkalmazzak?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam (fiú) nagyon sokszor bánt. Ma például azt mondta, hogy dagadt vagyok, de azért b*szna, előző évben pedig ütögetett. Nem erősen csak úgy. A testalkatommal nincsen egyébként semmi probléma, de mit tegyek? Kezdjek el boxolni? Járjak önvédelemre? 14 elmúltam, szóval testisértés... Tartsam magamban? Egy másik lányt is folyton piszkált, a lány nem evett, elment a menstruációja... Kérlek, segítsetek!

14/L

*azért ide írtam, mert nem találtam megfelelőbb témát...*

2012. nov. 13. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyél kreatív és küld el a k***a anyjába :)
2012. nov. 13. 14:03
 2/10 anonim válasza:
90%

A vívástól baromi erős lábad lesz, már 1 hónap alatt.

De a boxszal nem hiszem, hogy sokra mész. Önvédelmi lehetne, de az elég sok idő. Viszont szerintem beszélni kéne a fejével, mondjuk, valaki olyannak, akitől esetleg fél. Ha utána még jobban piszkál, megteheted, hogy feljelented. Sajnos nincs jobb ötletem. De szurkolok neked:)

2012. nov. 13. 14:04
 3/10 A kérdező kommentje:

Első: Megtettem, de nem sokat használ :(

Második: Köszönöm egyébként mindkettőtök válaszát, a srác focista, nagyon nagyra van magával. Senkitől nem fél és adhatnék neki egy pofont, de csak kinevetne. Az osztályfőnökkel nem olyan jó a kapcsolatom és ha mondjuk a szüleinek szólnék, akkor az lenne, hogy biztos oka volt rá meg, hogy spicli vagyok. :(

2012. nov. 13. 14:07
 4/10 anonim válasza:
Budapesten van rapír, spec edzés oda járhatsz csak nem tudom felvesznek-e, de olyan önvédelmi oktatásban és olyan erőnléti terhelésben részesülsz, hogy hihetetlen sokat lehet fejlődni, sajnos ez 1 hónapban egyszer van.
2012. nov. 13. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nyolcadikos vagy, akkor már csak ezt az évet kell kibírni. Amúgy ezt az önvédelem dolgot hogy gondoltad? Szépen elmész egy 3 hónapos krav maga tanfolyamra és te leszel a gyilkosrambóasszonyállat vagy mi? Adj le neki egy kiadós sallert, vagy ha nagyon b*szogat, akkor rúgd tökökn és le van tudva...
2012. nov. 13. 15:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Épp ezaz! Nem tudok erősen ütni! Kinevet és két perc múlva el is felejti azt a 'sallert', hidd el. Ez egy nyolcosztályos gimnázium, szóval 12-edikig kell kibírnom.
2012. nov. 13. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:

1 Válts iskolát.

2 Attól hogy kinevet,még lehet fáj neki. De ezt akkor sem fogja elismerni, te sem tennéd a helyében.

3 Menj el box vagy wing chun edzésekre. Ezek kimondtottan a kéztechnikára mennek. Főleg, hogy a Wing Chun kung fu-t egy apácanő fejlesztette ki kifejezetten lányok számára. De Box edzésen is sok csaj szokott lenni, akik elég kemények. A lényeg, hogy ezzek nem kell rögtön villogni. Őszinte leszek, ha bokszból fejlődsz is, de a wing chun és úgy általában az összes harcművészet 1 év tanulás után sz*rt sem ér. Egy olyan 2-3 évnek kell eltelnie, hogy alapszinten tudd használni őket. Különben csak az önbizalmad lesz nagy, a technikai tudásod nem fejlődik 3 hónap alatt. Ahol olyanokat ígérgetnek, hogy fél év után önvédelmet tanulsz, onnan menekülj, csak a pénzed kell nekik...

2012. nov. 13. 15:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm nagyon :) Szerintem ki fogom próbálni a Wing Chun kung fu-t. Sajnos az iskolaváltás nem lenne olyan egyszerű.. :/
2012. nov. 13. 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Rúgd tökön, azt nem kell sokat tanulni.
2012. nov. 13. 16:07
 10/10 kovpet ***** válasza:

Szerintem bejössz neki, azért piszkál. Kissrácoknál szokott így lenni.

Az önvédelmi oktatás nem rossz (pl Krav Maga, boksz, ez szerintem ezen a szinten még nem számít), de itt nem az kell. Ha nem durva, akkor piszkáld vissza, ha durva, akkor szólj egy felnőttnek.

2012. nov. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!