Kiknek ajánljátok a Thai-boxot?!
mondjuk egy fájdalmat eléggé jól bíró 14éves lánynak ?! nem vagyok vékony de azért el sem vagyok hízva. 165cm vagyok és kb. 58-60kg ..:) mellesleg szüleim nem nagyon támogatnak.. :( mert hogy veszélyes sport tény és való, de miért nem értik meg hogy ezt akarom csinálni? :/ meg tudnám őket győzni valahogyan?! ötlet?!
Köszi.:)
mert nem sok csaj csinálja.
kick boxban,ökölvívásban sokkal több a csaj,így több a legyőzhető ellenfél,verseny,edzőpartner.
a szülőket meggyőzni-elkísérnek megnézni egy teljes edzést.
nem 5-10 percet,hanem végig az egészet.
mi nem veszélyes? /jó sakk/ minden sportágnak megvannak a maga veszélyei, ennyi
thai-ra járok, és ott is vannak csajok, az edésen technika-erőnlét-bunyó, a bunyó se olyan, hogy akkor most ripityom verjük egymást /
védőfelszerelés meg kell úgyis
ti hulyek vagytok! ! voltatok akar egy edzesen is(thai box...)!!!! nem lengyel meg stb!
ott kell lenni fejbe, ritmuserzek. es minden tamadasra van vedrkezes, MINT AZ ELETBEN! !
NEM CSAK PUFFOLIK EGYMAST....
fejlodik a test es a lelek is. az edzokkel vigxazz, hogy tenyleg gyakorlott legyen, tobb vegzettseggel!
Sokkal oaszetettebb sport, mint a box. De te( nem tudom hanyadik valaszolo) a kanaperol chipssel a szadba. biztos jobban tudod!
Kérdező, 10 km futás? :D
Küzdősportolóknak semmi értelme monoton állóképességi edzést csinálni, anaerob kardiózniuk kellene, HIIT intervallumos futásokkal.. Látszik a szint a 10 km futáson.
Utolsó válaszoló, biztos thai-os. És egyébként mennyi harcművészetet, küzdősportot ismer (ismer - és mennyire alaposan) ?
Van még egy. " es minden tamadasra van vedrkezes, MINT AZ ELETBEN!"
ez meg mi volt? Minden támadásra van védekezés? Nocsak! Csak nem valami túlkomplikált kettős fedezék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!