Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Bármilyen gördeszkával lehet...

Bármilyen gördeszkával lehet trükközni?

Figyelt kérdés
Úgy értem kanyarodni,meg azt az ollie-t megcsinálni? Mert nem nagyon értek a deszkákhoz,de szeretnék megtanulni és múltkor az auchanban vettünk egyet.Azzal is meg lehet az ollie-t csinálni,vagy csak arra jó hogy álljak rajta?
2012. nov. 10. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

az a lényeg, hogy bikonkáv alakja legyen (a két vége az úgy felfelé hajlított, tudod).

egy auchanos csóró deszka kezdőnek tökéletes, én is ilyennel tanulok gurulni, kanyarodni, egyszerűt ugrani.

arra tökéletesen jó, ha alapokat szeretnéd megtanulni. mire megtanulsz vele simát ugrani, hogy már jól megy, addigra meg szétesik, úgyis aktuális lesz a rendes.

anno elmentem egy pro deszkás boltba, ők is inkább továbbküldtek a tesco-ba, vegyek magamnak 4-5 ezerért valami tökáltalánosat, aztán majd egy év múlva menjek vissza, addig fölösleges 20 rongyot kidobni egy pro custom deszkáért.

2012. nov. 10. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy kezdők azt hiszik hogy a garageban jó lapok vannak, és nincsenek tisztában a lapok tulajdonságaival mint kiszáradás, reccsenés, elázás, feltörés, és nem tudják mit vegyenek meg mit ne, de hát mindenkinek el kell követni néhány ballépést..
2012. nov. 10. 23:37
 3/3 A kérdező kommentje:
1.válaszoló köszönöm:) 2.válaszoló : ezt nagyon nem értettem de azért köszi vagy még se:D
2012. dec. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!