Parkour kérdés?!
Miota csinálod?Ha csak pár napja,akkor csak gyakorold!
De izom is kell ide,nemcsak jo cipo,kesztyu meg minek?Folosleges,ha a kezed szabadon van,jobb a mozgásod is:D.Nem kis dolog,ha felkell huznod magad,énis így voltam,de mostmár simán megy:D
Remélem,adtam egy pár jo tanácsot,Matyi 16/F
Vékonyabb falnál sokkal konnyeb,az igaz.De nyugi,ha gyakorolsz,akkor ez is kis ido mulva fog menni.
Probáld meg ugy,hogy nekifutsz,és mikor ugrsz,megragadod a falat,és akkor,abban a pillanatban,mikor megragadtad,egybol probáld meg felhuzni magad!Nem hiszem,hogy egybol fog menni...de hajrá!igy nekem is sokkal konnyeb.
Matyi:D
Most akkor az ujjaid csúsznak le a fal tetejéről?
Akkor valószínűleg nem jól fogsz rá. Nem az a lényeg, hogy milyen vastag a fal, mert ha nem fogod át, akkor úgyis valahol az ujjaid bütykei között kell megtalálnod az a pozíciót, ahol stabilan fogsz rá a falra. Ez valahol a középső bütyköknél szokott lenni, de egyénileg változhat.
Ha pedig felhúzásnál csúszol le, akkor pedig még gyakorolni kell a technikát, mint ahogy azt előttem is mondták, de lehet, hogy rosszul csinálod, ezt nem tudhatom.
Többféle felrántás létezik és persze az se kérdés, hogy ez főleg az izmaidon múlik, főleg váll és tricepsz, ja és persze alkar. A Cat helyzetből, magyarul amikor fogod a kezeddel a fal tetejét a lábaidat pedig felhúzva támasztod a falat, mint a Prince of Perisa :D, akkor a felrántás már inkább a kezeiden múlik, a lábaddal csak egy kicsit lökni kell rajta, mivel egy függőleges falon nehéz felfelé lökni magad lábbad :) Szóval inkább a kezeiddel dolgozz, vigyél bele egy kis lendületet is vagy először próbáld egy kézre felrántani, utána a másikra. Az tény, hogy ez a mozdulat jóval nehezebb, mint egy Vault, erős karok kellenek hozzá. Szóval gyakorold még, aztán menni fog, még arra figyelj, hogy amikor felrántasz ne hátrafelé vidd a testedet, hanem próbáld meg kicsit a fal fölé, mintha rá akarnál hasalni :) Sokan ott rontják el, hogy felrántják és a válluk vonala hátrébb van mint a fal, még jó, hogy nem bírják megtartani, a gravitáció lefelé visz a karodnak meg nincs stabil támasza.
Sok gyakorlás és adj bele erőt, mintha a falat akarnád betömni magad alá :) súlypontot a fal fölé vidd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!