Mi a véleményetek az ilyen csúcstermékekről? Createston, Myomax Hardcore, Whey C6 stb.
Tudom hogy az étrend a lényeg, természetesen rendben is tartom, de már kb 1,5 éve fogyasztok folyamatosan táplálékkiegészítőket és még egynél sem tapasztaltam úgy közvetlen pozitív hatást. Jól töltött volna vissza edzés után, vagy a használata során energikusabb lettem volna stb.
Kérdem én, hogy az ilyen minőségű termékeket érdemes esetleg kipróbálni?
ezek nem igazán érezhető hatásúak,pusztán több tápanyagot adnak az izomnak ennyi de ezt te nem érzed.
ha érezni is akarsz valamit akkor no fokozót ajánlok melléjük és akkor az no fokozó hatását már érezni fogod.
Rendben van az étrendem, írtam. Csirkemell az alapja rizzsel, emellett sok zöldséget fogyasztok, a mennyiségek 10-20grammra pontosan ki vannak számolva (kevesebb ritkán van, inkább több ha nem pontos a mennyiség.)
Alap kiegeket fogyaszottam eddig, tejsavófehérje, dextróz.
Multivitamin is természetesen van mindig.
A bibi még mindig ott van, hogy protein (de milyen??!?) és mennyi?!?!, dextróz, mennyi és mikor??!?! Multivitamin és milyen??
Szóval kérdőjelek de igen sok.
Multi Pro Pak a vitamin. Tejsavó mikor mi. 100% Whey, Syngex, Stilmass 6:3:1, Muscle Up.
Dextróz edzés után megy 50g, rá egy órára szilárd kaja.
Ditrboy: köszi, kipróbálok valamilyet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!