Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen csúcstermékekről? Createston, Myomax Hardcore, Whey C6 stb.

Figyelt kérdés

Tudom hogy az étrend a lényeg, természetesen rendben is tartom, de már kb 1,5 éve fogyasztok folyamatosan táplálékkiegészítőket és még egynél sem tapasztaltam úgy közvetlen pozitív hatást. Jól töltött volna vissza edzés után, vagy a használata során energikusabb lettem volna stb.

Kérdem én, hogy az ilyen minőségű termékeket érdemes esetleg kipróbálni?

2012. nov. 3. 21:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Azért ha leírnád pontosan milyen tápkieget is ettél?
2012. nov. 3. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Meg úgy a szilárd étkezésed hogy is van?
2012. nov. 3. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezek jó termékek, de ha nincs rendben a kaja, akkor a csúcs termékekkel sem mész sokra.
2012. nov. 3. 21:39
 4/9 dirtboy ***** válasza:

ezek nem igazán érezhető hatásúak,pusztán több tápanyagot adnak az izomnak ennyi de ezt te nem érzed.

ha érezni is akarsz valamit akkor no fokozót ajánlok melléjük és akkor az no fokozó hatását már érezni fogod.

2012. nov. 3. 21:41
 5/9 A kérdező kommentje:

Rendben van az étrendem, írtam. Csirkemell az alapja rizzsel, emellett sok zöldséget fogyasztok, a mennyiségek 10-20grammra pontosan ki vannak számolva (kevesebb ritkán van, inkább több ha nem pontos a mennyiség.)

Alap kiegeket fogyaszottam eddig, tejsavófehérje, dextróz.

Multivitamin is természetesen van mindig.

2012. nov. 3. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor viszont fejlődnöd kellene olcsóbb cuccokkal is.
2012. nov. 3. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:

A bibi még mindig ott van, hogy protein (de milyen??!?) és mennyi?!?!, dextróz, mennyi és mikor??!?! Multivitamin és milyen??

Szóval kérdőjelek de igen sok.

2012. nov. 3. 21:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Multi Pro Pak a vitamin. Tejsavó mikor mi. 100% Whey, Syngex, Stilmass 6:3:1, Muscle Up.

Dextróz edzés után megy 50g, rá egy órára szilárd kaja.

Ditrboy: köszi, kipróbálok valamilyet!

2012. nov. 3. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Így már értem....
2012. nov. 3. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!