Utcán mennyivel több esélye van egy olyannak aki box edzésre jár a másik ellen?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 20:20
2/5 anonim válasza:
Az előttem válaszoló a 2011-es évi statisztikát írta le. Az idei évi statisztikára még kell várni bő 2 hónapot. Valószínűleg esni fog a százalék, hiszen egyre több fiatal ül a számítógép előtt, és nem jár ki az utcára verekedni. Remélem, hogy segítettem.
3/5 anonim válasza:
Több mintha nem sportolna.De a mai,többes csoportban,késekkel támadók ellen a gépkarabély lenne a leghasznosabb védekezési módszer..
4/5 anonim válasza:
Én meg inkább annyi pénzt halmozok fel, hogy ha kell, megvegyek 200 embert a feladatra, és akkor nem kell esélyeket számolgatni. :)
5/5 anonim válasza:
Attól függ ki a másik. Vannak akik elég könnyedén levágnának egy boxolót, vannak akiket egy boxoló nagyon meg tudna verni, és .. én miért is állnék szembe egy boxolóval utcán.. Tényleg, én nem bántanék boxolókat.
Van értéke a jól kigyakorolt ütésnek utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!