Van olyan "gyerek" sikloernyő amivel egy gyerek is repülhet ha van hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszi2012. okt. 29. 17:16
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, felnőtt is csak akkor repülhet vele, ha van rá engedélye, úgyhogy szerintem ilyen nincs.
2/4 Peter Szanto válasza:
Természetesen lehet ilyet is kapni, de van egyszerűbb módja is annak, hogy megöljön egy gyereket :) Egyébként én 12 év körüli gyereket láttam már egyedül repülni, megfelelően kicsi ernyővel, amit az egyik nagy nevű gyártó gyártott. Hogy melyik arra már nem emlékszem, de mindegy is, mert ha komoly a szándék, akkor úgyis egy oktatóval kell először beszélni ő meg majd tudja
3/4 A kérdező kommentje:
valami webáruház ímet árat akkor nem tudsz?
Vagy amire gondolsz az kite
?
2013. febr. 9. 16:35
4/4 anonim válasza:
Gyártók ilyen szériában gyártanak (minimum 55 kg)
Azt megtudhatjuk, hogy milyen célból kellene webshopból venni gyerek ernyőt? Ki tanítaná meg használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!