Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ezen a BMX-en...

Szerintetek ezen a BMX-en gyerek kormány van ami a gyerek BMX-eken szokott lenni vagy más? Www.Testbike.hu/glist. Php? P=mybike

Figyelt kérdés
És mennyire jó a BMX 1-től 10-es skálán?
2012. máj. 2. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
rosszul linkelted.
2012. jún. 17. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
2012. jún. 18. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
ez a kormány ilyen alsóbb minőségű flatland kormány. nem linkelek inkább csak keress rá youtuben hogy: flatland. na olyan trükköket jó csinálni vele, viszont streetre ( bunny, 1keró, manual, barspin, tailwhip) alkalmatlan, de egy ideig használhatod arra, aztán csere után kb 2x olyan jól fog menni minden vele. ugyanilyen hajtásom van és tökéletes, vázam is hasonló, nálam 7 pontot kapna, és azt a 3 pontot leveszi kb: a fék. nem kell az oda. csak a baj van vele. főleg hogy nem rotoros és aggat barspinnél is pedig az a legalapabb trükk. aztán a kormány, undorító szerintem a 4 részes még nem lenne annyira rossz de szögletes a közép... pff :D aztán ha jóllátom a villa is szögletes.... gusztustalanul néz ki és gondolom nehéz is. a külsők valszleg cserére szorulnak és ez a kopott street külső nem áll jól neki :D ha ezeket cseréled rajta 10/10es lesz neked, ez tuti mivel ha saját szemmel nem látod az apróságokat mint pl én amit egy képről meg tudok mondani, akkor tökéletes, viszont én csak úgy gondolkoznék rajta ha már átnéztem magam :) remélem segítettem
2012. jún. 22. 23:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Huha kössz igen segítettél,el sem olvastam a nagy részét
2012. jún. 23. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
a válaszom csak a kérdéshez kapcsolódik, minek teszed fel a kérdést ha nem vagy kíváncsi a válaszokra? -.-
2012. jún. 23. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!