Rakosmajom kérdése:
1 kérdés danabol szakértőknek?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, most szeretnék el kezdeni egy 200 darabos Danabol kurát, és hozzá értő embereknek meg köszönném hogy ha segitenének pár kérdést illetően. Olvastam hogy kezdőknek nap 3 darab ajánlott, reggel délben, este étkezés közben, és hogy szedhetek e mellé creatint? A szokásos napi adagom 5 darab creatin tabletta, ha bármi2012. okt. 6. 19:38
1/7 anonim válasza:
Aki egy kicsit is szakérti a danabolt, az mind azt mondja rá, hogy NE!
2/7 anonim válasza:
Mivel minden nagyképűség nélkül mondhatom, hogy otthon vagyok a testépítésben, és értek hozzá, "szakértőként" mondom hogy NE.
A Danabol az egyik legócskább szteroid, gyilkosság a májnak, ráadásul rengeteg vizet köt meg, és zsírt, főleg levezetés nélkül.
Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor viccen kívül ne kezdj bele.
Koxolni akkor érdemes, ha versenyezni szeretnél, és akkor sem sz@r tablettásat, hanem legalább szurisat.
A Danabol szétcseszi a hormonháztartást, ott lent sem fog úgy működni, ahogy szeretnéd.
Nem érted még el a genetikád határait, ÉTRENDDEL, és tápkiegek megfelelő használatával nagyon sokáig lehet fejlődni.
Creatin+Danabol? Ne vicceljünk már!!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! mivel már 100 dbot vettem megnézzük milyen,és ha tényleg valami gondot érzek akkor abba hagyom !
2012. okt. 6. 20:33
4/7 anonim válasza:
Ha már megvetted, legalább levezetés legyen könyörgöm...
5/7 A kérdező kommentje:
azmi???
2012. okt. 6. 21:32
6/7 NagyonGonosz válasza:
A természetes szelekció egy érdekes formáját látjuk.
7/7 anonim válasza:
Én szerintem teljesen felesleges mellé creatin mert danabol az magában hozza az erőt de nem akár milyet én szedtem, és nem bántam meg mert tapasztaltam.Én helyedben piramisba szedném 1hét 2 szem vasárnap szünet következő hét 3 szem, de ha 200 szemet nem is tolsz be minimum 150 legyen meg . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!