Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Fejlődnék a danaboltol?

HamBie kérdése:

Fejlődnék a danaboltol?

Figyelt kérdés

Rengeteg hawerom azt nyomja és hát énis erősen gondolkozom rajta hogy 2 hónapos kúrát lenyomjak-e persze én hcg-t nyomnék utána 2*5000 egységet na mind1 ...

Utána kezdenék el Enanthat+deca + provi

felvezetés képpen próbálnám ki a danát hogy mégis valamit fejlődnék-e tőle vagy nem ér semmit azt mondom 1 próbát megér ... oké hogy sok a mellékhatása és hogy ezek nem most jelentkeznek hanem 10 év múlva de vállalom a kockázatot kérlek ne lebeszéljetek mert úgysem menne :)

2012. júl. 21. 10:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
étrend van? ha nincs búcsúzz el tőle mert ellehet a legjobb koxod vagy tápkiegészítőd ha kajád meg nincs...
2012. júl. 21. 10:38
 2/11 Zakathol ***** válasza:
Ha szereted a vizet magadon akkor csináld nyugodtan. A danaboltól más nem nagyon lesz rajtad úgysem.
2012. júl. 21. 10:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Miért a legalja szereket akarod használni?

Honnan tudod, hogy amit kapsz egyátalán szteroid???

http://www.youtube.com/watch?v=eYY48QRPJjE

2012. júl. 21. 12:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Írj már le magadról pár dolgot, mióta edzel, milyen súlyokat használsz, mennyit eszel, stb? :)
2012. júl. 21. 13:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Tudod az edzés lényege pont az egészség lenne ebbe nem fér bele mindenféle hamisított random szutykot tartalmazó "szteroid". Meg szteroid szájon át? Ne vicceljünk már.
2012. júl. 21. 15:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát a "hawerom" szó után már lehetett látni, hogy kivel van dolgunk nem hiszem, hogy mondani kell neki bármit is. :D
2012. júl. 21. 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe inkább kezd deca+enantha kúrát... Engem úgy átbasztak ezzel a szar danával ahogy annak a rendje módja...Még régebben online patikábol rendeltem volt benne hatóanyag de a 10mg helyett kb 2mg .

Azóta inkább dillertől szoktam venni a testmesteren és egyszer se volt gond még semmivel :)

(Holland Görög decat ne vegyél) görögöt már évek óta nem is gyártanak .. Előző meg a legkedveltebb hamisításhoz!!!

Szerintem a danát hagyad főleg ha nem tudod megbízható helyről szerezni.

2012. júl. 22. 08:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Épp nemrég olvastam egy fórum hozzászólást, hogy az illető mit és hogy szedett, és a kúra végén neki 36-osra nőtt a karja.

Arcomat tenyerembe temettem.

2012. júl. 22. 08:58
 9/11 A kérdező kommentje:

Olyan bunkó néhány ember már nem azért ...

Aki a kérdésemre válaszolt köszönöm szépen ;)

Amugy eredeti danabolt tudnék szerezni mint ahogy decát és enanthátot. Nem értem mi baj a kérdésemel tudtomal oda írtam,hogy 2*hcg-t nyomatnék a danabol kúra végén tehát azért maradna rajtam izom,és víz ... a víz kihajtására pedig ott a vízhajtóó

2012. júl. 22. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:

danábol decábol eredetit szerezni művészet a mai fekete piacon..

Lehet van benne hatóanyag lehet annyi ami rá van írva de lehet megeszi a májad 1 hét alatt..

Figyej ma már nem tudod mit kapsz ilyen kifejezésekkel ne dobálózál cska úgy...Lehet fel lesz higítva valami methylel aztán izom nemlesz egyátalán (még a danával is kevés) de methylel meg csak 20 kiló viízel számolj!

Bocs nem akarok bunkó lenni de ha itt szerzed be az infót akkor NEKED FELESLEGES A KOKSZ!

Tisztelettel!!!

2012. júl. 22. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!