1/4 sci21 válasza:
Leírásokkal akár egyszerűbbé tetted volna a válasz adók dolgát. Mind a két belinkelt bmx-et a mongoose gyártotta le. Annak ellenére, hogy nem írtad le, hogy milyen szinten űződ a sportot ezért - képek, a részlethiányosságok miatt is - azt gondolom, hogy kezdő lehetsz. A mongoose nem pont a legjobb választás hosszú távra viszont kezdőknek már (végre) gyártanak értelmes darabokat is - habár a súlyodat nem tudom, mivel az is fontos lenne a teherbírás miatt. Most nem megyek bele, hogy inkább nézelődj az OG&Velvart házai táján valami (viszonylag) olcsó komplett bmx-et (pl. a teherbírás miatt egy fbm-et ajánlanék de egy fly is ugyanolyan jó kezdésre) mivel az anyagi információkat sem tudom. Dehogy a kérdésre válaszoljak is: a Logot ajánlanám, 65 ezerért elég jó árban is van (ennyiért nem kapsz kompletten bicót sem a velvártban sem az og-ben és össze sem tudsz rakni ilyen szinten komplex bmxe-et).
2/4 anonim válasza:
szerintem a mongoose-t felejtsd el :D ennyiért találsz jobbat. egyébként ha érdekel nekem pont van egy eladó fit trl 2-m amit nem sokat használtam. 65-70-ért szeretnék megválni tőle. ha érdekel írj privit és külldök róla képet is meg checket is =)
3/4 anonim válasza:
a logo dirt,a capture street nem össze hasonlithatóak.
4/4 matebmx02 válasza:
Mali.Mongoose,Gt,ezeket nehogy vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!