Utcai önvédelmi harci technika-oktatás gyengébb testfelépítésű srácnak: Tudnátok javasolni valamit, ami lehetőleg Hajdú-Biharban is megtalálható?
Mit hirdeted itt ezt? Szánalom vagy...
Amúgy a Kung Fu nem japán HM és akkor az már nem is HM, el vagy tájolódva....
Kérdező neked tipikusan a krav kell, pontosan a nem böszme nagy emberek is tanulhatják, és alkalmazhatják, hatékonyan...
"Mit hirdeted itt ezt? Szánalom vagy...
Amúgy a Kung Fu nem japán HM és akkor az már nem is HM, el vagy tájolódva....
Kérdező neked tipikusan a krav kell, pontosan a nem böszme nagy emberek is tanulhatják, és alkalmazhatják, hatékonyan..."
Azt hirdetem, hogy bárki jobban jár, ha hozzám jön mint egy túlárazott krav edzésre. Régen Aczélként többre tartották még a nevem fórumokon, de látom új szelek fújnak. Azért a bu.zi kravosok még mindig nyomulnak :D Sebaj.
"Amúgy a Kung Fu nem japán HM és akkor az már nem is HM, el vagy tájolódva..."
A kungfu nem Japán HM, és akkor mi van? Persze hogy nem, kínában már akkor harcművészetek voltak, amikor a Japánok előmásztak a barlangokból..
Indiában 5000 évnél is régebbi a Kempo, ez a legősibb harcművészetek gyűjtőneve. Onnan évezredekkel ezelőtt került át Kínába és már országokba a harcművészet (és a Buddhizmus) Kínában ez tökéletesedett, és közben Okinawából került át Japánba, mint Kínai ököl vagy Karate.
Na ez az indiai-kínai stílusok története. A Japán Jujutsu és Aikido valószínűleg eredeti Japán stílusok.
De nem értem te a mondatoddal mire céloztál.
A jó oktatásért fizetni kell...
Nem tudom, honnan veszed, hogy kravos vagyok, de akárhogyan is , cudarul logikázol...
Igen más szelek fújnak, ma már a gyk n is hirdetik a saját dojojukat, az emberek...
Nekem nincs dojo-m, azt írtam volna hogy kravos vagy? Hmm, nem tudom, valamiért nagyon ajánlod de nem feltétlen vagy az.
De ha kravmaga lehet az országban, akkor én a mostani (vagy akár az 1-2 évvel ezelőtti) tudásommal színvonalas Wudang alapú önvédelmet tudok oktatni. Ami már igazolódott is, de még elvben is igaz.
Aki a krav-maga arányaival villogott, annak üzenném (semmi rosszindulattal), hogy lehet, hogy 600-ból 1 jut be, de én nem az egész országgal számoltam, hanem a valódi kommandóban jól képzett katonákra.
Amúgy mindig azt fogják hirdetni a legjobban, ami most éppen divat, úgyis a kérdező fogja eldönteni hova jár.
Néztem pár videót kravról is, nem kifejezetten rossz, de pár önvédelmi fogásnál kicsit többet is fel lehetne mutatni ennyi pénzért.
Amúgy.
Nektek többieknek is igazatok van. Sőt, a valóság annyira összetett, hogy különböző szemszögekből nézve különböző igazságok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!