Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Acid killer vagy AAKG?

Dávidking20 kérdése:

Acid killer vagy AAKG?

Figyelt kérdés

nem akarok még kreatint szedni, majd picit (pár hónappal később)

a kettő közül melyiket vegyem aminek értelme is van, teljesítmény növelésben?

jókat olvastam mindkettőről, az acid killert új kreatinnak protezsálják és hogy nem vízesít XD, igaz? vagy csak reklám fogás

2012. szept. 20. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
második nálam egyértelmű
2012. szept. 20. 20:15
 2/10 A kérdező kommentje:

AAKG? és miért, írj kicsit hosszabban

D-test? vélemény arról?

régóta edzel már?

2012. szept. 20. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
elég régóta,akg a legjobb creatin most a piacon,a bélból a vérbe jut nem okoz problémát nem fosod össze magad ha sokat eszel,nekem voltak creatinok amiktől fostam,d-test meg akkor ha már 30fölött vagy legalább
2012. szept. 20. 20:26
 4/10 A kérdező kommentje:
20 vagyok, akkor melyiket vegyem? csak 1 re ruházok be
2012. szept. 20. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:

A legjobb most a kreatin AKG, mert pH-stabil, gyorsan felszívódik, kevés kell belőle, nem tart vissza a bőr alatt vizet.

D-test nekem jó, mert öreg sz@r vagyok, de 30 éves kor alatt semmit nem ér, mert csak a saját tesztótermelésed optimalizálja, az meg fiatal korban amúgy is maxon van, nem tud rajta fokozni. Csak a már lecsökkent termelést tudja valamennyire visszaállítani, nálunk öregeknél.:)

2012. szept. 20. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Amióta létezik a creatin AKG (creatin kémiai kötése AKG-val), ő az eddigi leghatékonyabb creatin formula. PH-stabil, nagyon jó oldódású, tökéletes felszívódású, mivel a bélrendszerből a vérbe jut, így nincs gyomor és emésztési probléma. Mivel nem kell szénhidrát, anélkül is az izmokba jut, még szálkásítók, diétázók is használhatják. A bőr alatti kötőszövetekben nem tart vissza vizet.

[link]

2012. szept. 20. 20:40
 7/10 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint mindenki a Scietec AAKG re voksol igaz? :)
2012. szept. 20. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:
bizony.:)
2012. szept. 20. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen a scitec-re, mert,

1 adag 4 kapszula = 3200mg hatóanyaggal

1 dobozban van 240 db kapszula = 192g hatóanyag.

Az ára pedig = 4.890Ft

Míg A Stillmass Creatin AKG 500g-os por = 6.590Ft-tal.

Itt 2 és félszer több hatóanyagot kapok durván fele anyi pénzért.

Pontosan 625 db = = 800mg-os Scitec kapszulával egyenértékű.

2012. szept. 21. 06:12
 10/10 Body-Builder ***** válasza:

Nos az Acid Killer és az AAKG is nagyon jó de mivel ezek is kreatin formulák ezért jobban ajánlom neked a por állagú kreatinokat :) gyorsan és 100% ban szívodnak fel de ha erről a kettöről van szó akkor visszont az AAKG-ra teszem a voksom

de persze ez magában semmit nem fog érni mivel ez csak magában inkább csak a bedurranást segíti elő.Akkor van értelme, ha az alapvető tényezők és kiegészítők már rendben vannak.ugyan ez vonatkozik az Acid Killer-re is :)

2012. nov. 1. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!