Melyik bokszkesztyűt vegyem?
Figyelt kérdés
1ig lehetőség a másik pedig :
Kezdő vagyok 90kg asse tudom igazából milyen méret kellene nekem. Köszönöm a válaszokat vagy ha van más ilyen árba akkor fogadok tanácsokat
2012. szept. 19. 12:08
2/3 anonim válasza:
boxra kell? 14 unciás kell legalább edzésre, ekkora embernek a 16 se nagy. de mi lenne, ha megkérdeznéd az edződ? ekkora testsúllyal nagyon lehet rombolni, kell a jó kesztyű.
másrészt meg, ezek a 7ezres kesztyűk nemsok szart érnek. normál edzéssel fél év alatt szétmegy, a lonsdale tutira, azzal van (rossz) tapasztalatom. szerintem érdemesebb egy full marhabőr kesztyűt venni, 2-3x ennyi, de sokkal tovább tart. egy twins pl 20-25 körül van, de az 5-6 év után is kesztyű.
3/3 anonim válasza:
Érdemes egy Twins Bg-N vagy Bg-5 marhabőr kesztyűt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!