Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik bokszkesztyűt vegyem?

Melyik bokszkesztyűt vegyem?

Figyelt kérdés

[link]

1ig lehetőség a másik pedig :

[link]

Kezdő vagyok 90kg asse tudom igazából milyen méret kellene nekem. Köszönöm a válaszokat vagy ha van más ilyen árba akkor fogadok tanácsokat

2012. szept. 19. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:

próbáld itt is:

[link]

2012. szept. 19. 13:37
 2/3 anonim ***** válasza:

boxra kell? 14 unciás kell legalább edzésre, ekkora embernek a 16 se nagy. de mi lenne, ha megkérdeznéd az edződ? ekkora testsúllyal nagyon lehet rombolni, kell a jó kesztyű.

másrészt meg, ezek a 7ezres kesztyűk nemsok szart érnek. normál edzéssel fél év alatt szétmegy, a lonsdale tutira, azzal van (rossz) tapasztalatom. szerintem érdemesebb egy full marhabőr kesztyűt venni, 2-3x ennyi, de sokkal tovább tart. egy twins pl 20-25 körül van, de az 5-6 év után is kesztyű.

2012. szept. 19. 16:35
 3/3 anonim válasza:
Érdemes egy Twins Bg-N vagy Bg-5 marhabőr kesztyűt venni.
2012. szept. 26. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!