Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Meddig kell nyújani?

Meddig kell nyújani?

Figyelt kérdés

Az ilyen MMA meg Kickboxereknek egész pályafutásuk alatt kell nyújtani hogy fejmagasságba tudjanak rúgni? Vagy egy idő után már nem???

Előre is kösz a válaszokat!!

2012. szept. 12. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
egész pályafutásuk alatt nyújtanak de a fejmagasságig történő rúgáshoz nem kell sok idő. bár ez személyenként változó. én magamból kiindulva egy évig amikor naponta 35-40 perceket nyújtottam simán ment az álló spárga is
2012. szept. 13. 19:30
 2/5 A kérdező kommentje:
És a 35 - 40 percig történő nyújtást egy huzamban érted? Vagy pihensz is közben?
2012. szept. 14. 06:42
 3/5 anonim ***** válasza:
nem pihentem közben.
2012. szept. 14. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
végig 1 huzamban.
2012. szept. 14. 14:08
 5/5 anonim válasza:

Én is a francia spárgára gyúrok... van pár ember akinek egész közelről megmutatnám a talpam, és megcsiklandoznám az állát :)

viccet félre téve, szerintem az angol spárga sokkal nehezebb és hosszadalmasabb folyamat gyúrni rá. Oldalra felnyújtani a lábam még merőlegesig se tudom, viszont előre szem magasságig fel tudok rúgni, igaz csak lendületből, és nem teljesen kinyújtott lábakkal.

2012. szept. 14. 16:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!