Vélemények Argirine-ről? (Bővebben lent)
17 évesen nem káros az Argirine (testépítés céljából) ?
Olvastam hogy bedurranás, eresedés... de azt is hogy növekedési hormon fokozás.. Ez nem tetszik nekem ennyi idősen.. vélemények?
Jó az argininnak is, ami egy sima alfa-aminosav, gyakran előfordul. Mivel magyarokok vagyunk, magyarul kérdezünk, a névelőt nem hagyjuk ki, és szerencsére a vegyületeknek is van szép magyar nevük elég régóta, így nem kell se az angol nevét használni, se nagybetűvel írni, mert nem tulajdonnév. Herótot kapok ezektől a sznob kifejezésmódoktól... tehát a kérdés helyesen: "Vélemények az argininről?"
Nem veszélyes, a növekedési hormon fokozása nem kokszikus (ha ha) méretekben jelentkezik, hanem a test természetes határain belül. Csak egy kis olajozás.
2 éve foglalkozok a testépítéssel komolyan.. szóval a csirkemell alap dolog, nem tudom honnan veszed hogy egy kis sz*r helyesírási hiba miatt "senki" vagyok..
Nem eszek napi 200g fehérjét porból.. max 50 et, de azt is tömegnövelőből..
Az esetek 95%-ban kiderül, hogy a kérdező parizeres kenyérre alapozza a tömegnövelését, innen gondoltam. Én csak örülök, ha nálad nem így van.
Szívesen elolvasnánk, hogy áll a napi étrended. Miből mennyit viszel be, hány kg vagy, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!