Fatalerr0r kérdése:
Ti hogy vagytok a bunnyzassal, meik labatokkal szoktátok meg? és hogy konnyebb forogni?
Figyelt kérdés
arra értem hogy én például a jobb lábammal elöl szoktam bunnyzni és igy a 180-at balra adom,de azon is gondolkottam ,hogy átgyúrok a másik lábamra és akkor könnyebb lesz pörögni meg 360-at adni ,mert jobbra kell húzni a bringát2012. szept. 2. 19:17
1/5 anonim válasza:
hy tudnál segiteni nekem a bunny hopba hogyan emeled mega hátsó kereket :(?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát amikor az elso kerkedet megemelted akkor jol megmarkolod a kormanyt es egy eroteljes mozdulattal (ugy csinalsz mintha at akarnal ugrani a kormanyon csak magaddal rantod es magad ala huzod a bringat)elorerantod,jol huzd ossze magad,ra kell erezni es utana egyre jobban fog menni
2012. szept. 10. 10:20
3/5 Sándor Tusz válasza:
Azt, hogy melyik lábbal könnyebb neked azt te érzed. Fölösleges átgyúrni másik lábra, mert azzal csak nehezebb lesz. Amúgy meg amelyik lábad hátul van akkor abba az irányba a forgásnak is könnyebben kell menni.
4/5 A kérdező kommentje:
Okes csak azert kerdeztem mert a 360nal is a karoddal kell elrantanod a bringat es hat mivel jobb kezes vagyok gondoltam konnyebb lehet jobbra forogni
2012. szept. 27. 23:05
5/5 anonim válasza:
bal lábam van elől,és balra forgok mert jobb lábbal tudom húznia bringa hátulját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!