Nő elmehet bokszolni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy elég idegbeteg alkat vagyok, sokszor szívesen csapkodnék valamit, a boksz, mint sport egyre közelebb kezd állni hozzám ,esetleg megpróbálnám, ti mit gondoltok róla?2012. aug. 27. 01:45
1/9 anonim válasza:
sajnos nem.
a nőknek a konyhában van a helyük.
ezt te is tudhatnád.
3/9 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm az "okos" válaszokat. Nem mindig csak a pasik lehetnek ilyenek... a konyhában? Főzni sem tudok :D
2012. aug. 27. 02:38
4/9 anonim válasza:
Természetesen elmehetsz boxolni nőként is. Ha szeretnéd csinálni, akkor vágj bele! :D
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 3. normális válaszát!
2012. aug. 27. 03:49
6/9 anonim válasza:
Szerintem is vágj bele! Én is ilyen csapkodós vagyok, mint te, és nekem a karate sokat segített ( most meg néha szívem szerint fejbe rúgnék néhány embert, de szerencsére a küzdősportok önuralomra is tanítanak :)) ) A dolog női részéről pedig annyit, hogy én (157 centi, 35-ös láb, manóarc:D) mindig jót derülök rajta, amikor az új fiúk nem mernek megütni :) aztán még én biztatom, hogy gyerünk már, ne sajnálj!
7/9 anonim válasza:
Elkezdheted, de azért főzni megtanulhatnál.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi 4-es, én ilyen alkat vagyok, szerintem feszültséglevezetések jó lenne. :)
2012. aug. 27. 09:20
9/9 Szoondiii válasza:
feszültséglevezetésnek, illetve a nem túlzottan előnyös 'idegbeteg' alkat fejlesztésére a Taichi is jó. sőt esetleg a Jujutsu is, és akkor nem jársz úgy, mint a múltkoriban a rendőrleány.
és persze ökölvívni is lehet, azt jól is oktatják egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!