Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Napi 500g ch-tól sem hízom...

Napi 500g ch-tól sem hízom (85kg vagyok) de nem tudok többet enni, jó válaszát lenne ez a szénhidrátdús tömegnövelő? (lent link! )

Figyelt kérdés
[link] 50g-ot hozzácsapnék az étrendemhez.
2012. aug. 20. 14:57
 1/5 dirtboy ***** válasza:

nem lenne jó választás,főleg nem ez

telítetlen zsírsavat emeld meg kicsit és több proteint fogyassz

2012. aug. 20. 15:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem. Pedig régebben te írtad azt hogy ha ch kellene ezt ajánlod, mert kis adagban is nagyok sok ch van és nem zsírosít mint a Jumbo. (most belegondolva, majdnem pont ugyanezt írtad visszagondolva, valamelyik kérdésnél.)

Telítetlen zsírsavakat akkor megemelem és a fehérjét is, remélem bejön. Köszi!:)

2012. aug. 20. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs, de ezt Biotech Max Gain Plus micsodát még az ellenségemnek sem adnám. 9g(???????) fehérje mellett cukorhegyek 85g (!!!!!) 100g-ban. Ez valami döbbenet.
2012. aug. 20. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán a szilárd kaján kívül milyen tápkiegeket használsz?
2012. aug. 20. 15:35
 5/5 dirtboy ***** válasza:

nem tudom én voltam e meg ha én akkor miért,az biztos hogy régebben ez a termék olcsóbb volt talán azért vagy te akartál tömegnövelőt amiben sok a ch nem tudom,mindegy is.

a lényeg hogy kevés benne a protein.

tömegnövelőt pedig csak edzés után szabad inni de akkor sem brutál mennyiségben.

tehát amire akarod arra nem jó.

a ch-t pedig azért nem kell már emelni mert már így is 5,9g/tskg on vagy.

6felé pedig nem kell menni.

akkor már inkább a telítetlen zsírt emeld és a protein.

napközbenre ch ha kell akkor ezt tudom ajánlani:

[link]

2012. aug. 20. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!