Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hány évig kell taekwondot...

Hány évig kell taekwondot tanulnom hogy erre a szintre jussak?

2012. aug. 16. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy olyan 5-10év közé tenném, mivel nem tűnnek túl öregnek.
2012. aug. 16. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg soha nem fogod tudni megcsinálni ezeket.
2012. aug. 16. 22:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Miért ne tudnám?Bármit meg lehet tanulni ha keményen küzd érte az ember!Első,neked köszönöm!
2012. aug. 16. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:

hát jólvan ezek koreában tanulták az IGAZI Taekwondo-t!

Azért magyarországon sokkal több idő szerintem...

2012. aug. 17. 03:27
 5/7 anonim válasza:
ha ferdeszemű vagy akkor lehetséges
2012. szept. 1. 01:12
 6/7 anonim válasza:
ha akrozol akkor meg tudod csinálni véges időn belül
2012. okt. 19. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:

hát, az elején elég alap taekwondó dolgokat csinálnak, csak táncos mozgással (szerintem ezt már kb. fehér övre tudni kell, én nem is szereztem övet, mégis tudtam őket csinálni...)

a cigánykerekezésnek semmi köze a taekwondóhoz. a köríves rúgás is elég hamar benne van a vizsgakövetelményekben, a törés nem tudom, pontosan hol, szerintem kék övre már kell. de egy fekete öves simán megcsinálja. a hány év kérdésre: hát, félévente vannak vizsgák, fél év fehér öv, egy év: sárga csík, másfél év sárga öv, két év zöld csík, két és fél év zöld öv, három év kék csík, négy év kék öv, négy és fél év piros csík, öt év piros öv, öt és fél piros csík, hat év piros öv. hat és fél fekete csík, hét év fekete öv. ha ugratnak vizsgán, akkor hamarabb, de ez a menete.

2012. dec. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!