Miért mondjátok hogy rossz a karate?
Figyelt kérdés
régen is és most is ez volt a egyik legelterjedtebb stílus(ha nem a legelterjedtebb),és a wkf honlapján néztem a magyarok nem is állnak olyan rossz helyen a listán(29)2012. aug. 12. 17:08
11/11 anonim válasza:
Elolvastam pár kérdést nincs igazatok!Nálunk az egyesületben esni is megtanultunk onnan felugrani és ujratámadni!Nem merev senki nem tudom ezt honnan szedted..
Kedves kérdező nagy kár hogy a karate hanyatlóban van!Már mindenki csak boxolni jár mert most az a "menő"..De szívesen megnéznék egy boxost meg egy karatést együtt..A boxolók csak támadni tanulnak de a karatéban van védekezés és visszatámadás is!Összetettebb a többi küzdősportnál a katákkal és a kumitével együtt nehezebb megtanulni mint a boxot ezért hanyatlik manapság szerintem mert már nincsenek olyan kitartó emberek mint régebben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!