Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Karate mint sport, és nem...

Karate mint sport, és nem csak sport?

Figyelt kérdés
általánosságban mindenre és mindenki véleményére kíváncsi vagyok a témával kapcsolatban 25/L
2012. aug. 2. 19:44
 1/3 Szoondiii ***** válasza:

10. válasz itt az enyém

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..

de biztos érdekes a többi válasz is, nem olvastam mindet..

felejtsd el, ha van lehetőséged sokkal hatékonyabban is edzhetsz 1,5 órát, mint kis karatézás..

2012. aug. 3. 08:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést mivel több fajtájú karate létezik. Például a Kyokushin karate a verseny sport. A többi karate típus jobb utcai önvédelemre(persze minden attól függ, hogy tanítják és ki tanítja, magyar edzőből lehetőleg olyat válassz aki mellesleg rendőr vagy katona)

De ha jól tudom mindegyik karate típusra jellemző az erőnlét kemény edzése.

2012. aug. 3. 12:44
 3/3 Szoondiii ***** válasza:
Egy nőnek (kox nélkül) sosem lesz kemény fizikuma.. Magyarországon 98%-ban nem sokra megy önvédelem terén az ember karatéval. Mert mindenhol elsportosodott. Tényleg alig van kivétel.
2012. aug. 3. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!