Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A WWE-ből ki az a két pankráto...

Angersreign kérdése:

A WWE-ből ki az a két pankrátor, akit legkevésbé bírtok? Indoklással ha lehet. Nekem Daniel Bryan és Alberto Del Rio, amennyire láttam egyik se a tiszta meccseiről híresült el

Figyelt kérdés

2012. aug. 10. 13:02
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
mondok kapásból hármat:Big Show,Kane és Daniel Bryan!!!!nem nem szeretem őket,csak már kezd idegesíteni az "I'm the tag team champion,meg az hogy Big Show minden meccsbe beleavatkozik!!!Rúgják már ki minden,IIIIistenem :DDD
2012. szept. 24. 19:13
 12/27 anonim válasza:

Tudjátok sok pankrátor van aki heel-ként kezdte karrierjét. pl.(Sheamus) De aztán később megszeretette magát a közönséggel és most face lett.

Egyébként meg tudni kell hogy ezek csak szerepek, a valóságban egész másak. Csak ez a szórakoztatás, és ahol jó van ott kell lenni rossznak is. Amúgy Alberto :D

2012. szept. 28. 16:45
 13/27 anonim válasza:

top 3 akit utálok:

1.bi 5g sow

2.Alberto del rio

3.cm punk

1.bevadul tehát egy brommá vált

2.nagy szemét

3.mindig tiszteletet követel mert ő a wwe bajnok

top 3 akit szeretek:

1kane

2Cena

3miz

2012. okt. 12. 18:33
 14/27 zukete válasza:
én legjobban a shieldet megy cm punkot utálom
2013. márc. 15. 22:04
 15/27 anonim válasza:
Cody Rhodes és Alberto Del Rio
2013. márc. 16. 21:34
 16/27 anonim ***** válasza:

Hát van egy jó pár majom, az biztos...

Kezdve Santino Marellával...egy bohóc. Egy szerencsétlen. Semmit nem csinál csak játsza az eszét, és szerintem még meleg is. Próbálja humorosra venni a figurát, de közbe marhára nem vicces amit csinál, hanem kegyetlenül szánalmas.

Dolph Ziggler, Ő meg aztán... Nagyképű, önközpontú, majom. Nyerni nem sokat tudott még, bár egy ideig az övé volt a nehézsúlyú öv... de azon kívül nyerni még nemigen láttam. de az arca az hatalmas...

CM Punk...Számomra talán a legkevésbé kedvelt egyén a WWE-ben. Még Zigglernél is nagyobb az arca, követeli magának a tiszteletet, közbe meg ki ő? Egy senki... A Wrestlemania 29 előtt is mit lerendezett az Undertakerrel... és mi lett? Jól el lett gyepálva. Idióta.

Damien Sandow... Ugyanaz mint Punk, csak még idegesítőbb a beszédstílusa, a megjelenése a mindene.

A Pajzs...a legundorítóbb csapat akiket láttam a WWE-ben.

Igazságról beszélnek, de közben 3 az 1-be támadnak be mindenkit. Minden csapat aki kiállt ellenük megverhette volna őket ha nem csalnak valamilyen baromsággal...Undorítóak.

2013. aug. 4. 10:53
 17/27 anonim ***** válasza:
CM PUNK (régebben még szerettem), Damien Sandow, Dolph Ziggler, Cody Rods... Ezek hogy is mondjam... Nagyképűek, utálatosak... Tudom, ez a szerepük, ezt játszák, de akkor is...
2013. aug. 4. 13:06
 18/27 anonim válasza:
Cm Punk újra face lett. Néhány hét múlva újra szeretni fogjátok... :DDD
2013. aug. 4. 20:08
 19/27 anonim ***** válasza:

Eléggé kétlem, hogy én Punkot valaha bírni fogom :)

Sorry Bro :)

2013. aug. 7. 18:12
 20/27 anonim válasza:

Csak azért írtam mert Punkot régebben szerették amikor face volt aztán az 1000. adásban leütötte Rockot, akkor utálták mert heel lett, de most újra face. Punk hamar megtudta magát megszerettetni meg megutáltatni ezért az egyik legjobb pankrátor a mai világban.

Am nem érdekel hol bírod-e vagy nem. Nem tudok utálni egy pankrátort sem mert tudom hogy csak a munkájukat végzik.

*Brofist :D

2013. aug. 7. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!