Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A WWE-ből ki az a két pankráto...

Angersreign kérdése:

A WWE-ből ki az a két pankrátor, akit legkevésbé bírtok? Indoklással ha lehet. Nekem Daniel Bryan és Alberto Del Rio, amennyire láttam egyik se a tiszta meccseiről híresült el

Figyelt kérdés

2012. aug. 10. 13:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

ray mysteryo,kofi kingston.

túlságosan jófiúk,soha nem csalnak ezért unalmasak.

akiket írtál azokat bírom.

2012. aug. 10. 22:40
 2/27 anonim ***** válasza:

Nekem is Bryan és Del Rio azért mert nem tiszták, olyan nagynak hiszik magukat közbe meg ....!

kedvencem: Punk és Cena

2012. aug. 11. 11:57
 3/27 anonim ***** válasza:

nem hiszik nagynak magukat bakker.

egyszerűen heel karakterek.

2012. aug. 11. 14:47
 4/27 A kérdező kommentje:
és a 'sarok' mit is takar itt, ebben a kontextusban?
2012. aug. 11. 15:58
 5/27 anonim ***** válasza:

Mit jelent a Heel és a Face?

Ez a pankrációban lévő 2 karaktertípus neve. A face a babyface szóból ered és ez jelenti a pozitív karaktert. Tehát a szerepe szerint ő a jófiú, próbálják úgy beállítani nekünk, hogy kedveljük. Természetesen ennek ellenére lehet nem szeretni a face-eket, de ez már a mi szubjektív véleményünk. Tehát ő az akit a közönség szeret, mindig szabályosan játszik és mindig olyan beszédeket tart ami tetszik a közönségnek. Na a heel pontosan ennek az ellentéte, ő a negatív karakter. Szándékosan olyan dolgokat csináltatnak vele, hogy mindenki utálja. A közönség nem szereti, nem érdeklik a szabályok, állandóan csalni próbál, sőt sokszor nyer is így meccset, hogy még jobban ne szeressük és olyan beszédeket tart amik a közönségből néha elég heves negatív reakciókat vált ki. Ha valakinek megváltozik a karaktere, akkor beszélünk "face-turn"-ről illetve "heel-turn"-ről, annak függvényében, hogy melyik oldalra állt át.

2012. aug. 11. 16:28
 6/27 A kérdező kommentje:
köszönöm az e felett található magyarázatot, így egy kicsit világosabb
2012. aug. 11. 18:36
 7/27 anonim ***** válasza:

big show-t utálom, meg mark henry-t

A kedvencem meg Jericho, mert ő a legjobb a világon mindenben, amit csinál:DDD

2012. aug. 12. 02:59
 8/27 anonim ***** válasza:

Kane-t nagyon nem szeretem meg Big Show-t hogy most HELL lett

Tudtátok hogy CM Punk is HELL lett? Mert leütötte The Rockot??

2012. aug. 13. 14:51
 9/27 anonim válasza:
Santino Marella csak egy bohóc, egy normális meccse nem volt, nem tudom hogy kaphat övet. Másik meg rayback és brodus clay tök jó heel lenne az mit csinálnak velük kb semmit. Kane is idegesítő mindig a démonos baromságival jön. Jarichot mekkora reményekkel hozták vissza, hogy mekkora heel karakter lesz csak az a baj, hogy a közönség ez nem tudta és éljenzik.Igazából nem bírom annyira a faceket, de ugye bár azok kellenek, mert minden a pénzről szól és jobban eladhatók. Pl cenát nem szeretem, de látszik hogy szereti amit csinál és ő civilben is ilyen. De sheamus annyira meg van csinálva, nem hiteles kb az óvodások imádják.
2012. aug. 16. 10:13
 10/27 anonim válasza:
az nem HELL hanem HEEL
2012. szept. 13. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!