A WWE-ből ki az a két pankrátor, akit legkevésbé bírtok? Indoklással ha lehet. Nekem Daniel Bryan és Alberto Del Rio, amennyire láttam egyik se a tiszta meccseiről híresült el
ray mysteryo,kofi kingston.
túlságosan jófiúk,soha nem csalnak ezért unalmasak.
akiket írtál azokat bírom.
Nekem is Bryan és Del Rio azért mert nem tiszták, olyan nagynak hiszik magukat közbe meg ....!
kedvencem: Punk és Cena
nem hiszik nagynak magukat bakker.
egyszerűen heel karakterek.
Mit jelent a Heel és a Face?
Ez a pankrációban lévő 2 karaktertípus neve. A face a babyface szóból ered és ez jelenti a pozitív karaktert. Tehát a szerepe szerint ő a jófiú, próbálják úgy beállítani nekünk, hogy kedveljük. Természetesen ennek ellenére lehet nem szeretni a face-eket, de ez már a mi szubjektív véleményünk. Tehát ő az akit a közönség szeret, mindig szabályosan játszik és mindig olyan beszédeket tart ami tetszik a közönségnek. Na a heel pontosan ennek az ellentéte, ő a negatív karakter. Szándékosan olyan dolgokat csináltatnak vele, hogy mindenki utálja. A közönség nem szereti, nem érdeklik a szabályok, állandóan csalni próbál, sőt sokszor nyer is így meccset, hogy még jobban ne szeressük és olyan beszédeket tart amik a közönségből néha elég heves negatív reakciókat vált ki. Ha valakinek megváltozik a karaktere, akkor beszélünk "face-turn"-ről illetve "heel-turn"-ről, annak függvényében, hogy melyik oldalra állt át.
big show-t utálom, meg mark henry-t
A kedvencem meg Jericho, mert ő a legjobb a világon mindenben, amit csinál:DDD
Kane-t nagyon nem szeretem meg Big Show-t hogy most HELL lett
Tudtátok hogy CM Punk is HELL lett? Mert leütötte The Rockot??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!