Ti, hogy nézitek a Pankrációt?
engem nem izgat,hogy 6 hét a csúszás,a viasaton nézem.
és van hogy nem is egybe,hanem a médiabox rögzít 2-3 hetet,aztán úgy megnézem őket.
ha valamit megvágnak és érdekel a teljes dolog,csak akkor keresek rá a vágatlan adásra jutúbon,de ez ritka.
Én a Viasat 6-on is megnézem és az Eurosporton hétfő este 9-órától!
a youtube-n is megnézem mindig!
Én nem úgy szoktam nézni hogy na most leülök és lesem hogy mikor kezdődik, hanem ha kapcsolgatom és éppen megy belenézek.
De ezek kamu verekedések? Az látszik hogy a föld a ringben olyan mintha rugós lenne, tehát visszadobja gondolom őket, de mikor felmásznak a ring kötelére, vagy a sarkába és úgy döntik le a másikat, vagy fejelik meg, az nem hiszem hogy kamu. Pl valamelyik nap is egy kupacon volt egy csomó pasi, és rájuk ugrott 1. Ezek előre ki vannak találva?
Ha nincs olyan csatornád amin megy nézd meg a wwe.com-on
amúgy én a tvébe szoktam nézni
Általában Viasat6 mert utálom,hogy a Euro-minden nevet rosszul ejtenek és kommentátor létére halhatóan csak felolvassa az angol fordítását az idegesítőbb hangú csávó.(Pelutek János asszem)
Ja és a upc directnél(parabola antenna)!mindenhol máshogy extraként jönnek be külföldi csatornák pl.valamelyiken csak 1 hét különbséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!