Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nem szeretem a sok cuccot...

Nem szeretem a sok cuccot szortírozni, adagolni meg utnájárni ha elfogyott, érdemes lenne e megvenni készen kicsomagolva?

Figyelt kérdés
Tudom hogy fontos, de egyszerűen lusta vagyok és inkább abbahagyom az egészet, éedig kell a tiszta szénhidrát, fehérje, vitamin és táplálék kiegészítő. De ha napi kiszerelésben megrendelem, akkor megérné? Nektek ez nem okoz gondot csak én vígyok így?

2012. júl. 30. 19:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A gyros csirkemellből salátával vagy rizzsel és a kínai csirkemell rizzsel elég jó napközbeni étkezésre ugye?
2012. júl. 31. 17:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha nincs mellette pita, akkor jó. Kínai nem annyira, mert leöntik mindig valami cukros dzsuvával.
2012. júl. 31. 17:33
 13/18 dirtboy ***** válasza:

nem kell pakolászni,ott a mérő kanál aztán mindig ugyan annyit veszel ki a dobozból.

a vitaminok meg amúgy is kapszulás vagy tabis.

gyors ch szintén ugyan így de akkor vehetsz volumass 35 proff-ot aztán nem kell külön ch-t adagolni.

2012. júl. 31. 17:33
 14/18 anonim ***** válasza:
2012. júl. 31. 17:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Jó a link köszönöm, a kínainál itt van olyan csirkemell, ami nincs leöntve szósszal, annyi hogy fűszeres és nem az izlésem. Akkor az van, hogy nincs napi kiszereléses rendelés, de van táska amibe tudok szortírozni arra a napra. Na szép, úrja itt az uzsis táska huszinöt év után...
2012. júl. 31. 18:01
 16/18 anonim ***** válasza:
A táskát csak poénból linkeltem, bár nem olyan hülyeség, csak jó drága. Én bepakolom pár dobozba a csirke-rizs-brokkoli kombót, majd viszem melóba és eszem belőle 2,5-3 óránként.
2012. júl. 31. 18:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a betegeknek van ilyen tabletta adagoló, na abban a vitaminokat ki lehet adagolni ha minden igaz, akkor egy hétre előre. A többi meg ételhordó és befőttesüveg vagy shaker meg tej kérdése. A hús meg a rizs meg a kajáldában elkészül.
2012. aug. 1. 00:38
 18/18 anonim ***** válasza:

Hű, mit olvastam. Tej??:) azt , ha lehet, akkor hanyagoljuk kicsit. Nem kell a tejcukor és tejzsír. Ezzel inni a proteint? Lassítod, elrontod vele a felszívódást.

Képzeld el, hogy szegény tejsavóproteinből ultra és membránszűréssel nagy nehezen kiszedik a tejcukrot, hogy kitűnő eledel legyen a sportolóknak, te pedig visszapakolod tejjel.:)

2012. aug. 1. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!