Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » (KOX) Clerbuteront probálta...

(KOX) Clerbuteront probálta valaki? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Csak értelmes válaszokat várok!!!

Olyan fas.ok vélemelye nem érdekel,akik még azt sem tudjak mi az a kox!

2009. júl. 16. 21:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne szúrd magad amúgy hány éves vagy kb
2009. júl. 18. 10:33
 12/16 A kérdező kommentje:

Ok,varok meg vele:)

17 vagyok:D

2009. júl. 18. 10:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen korai BÁRMILYEN kox.

Még a Spiropent is, pedig az nem is kox.

Amúgysem nőnél tőle.

Hatásai:

Erőben hoz, jobban edzel tőle, thermogén zsírégető hatása is van, de ez csak pár napig. Ezért ilyen célra ciklikusan szokták szedni, különböző variációkban.

Anabolikus hatása nincs, antikatabolikus van.

Ezt úgy éri el, hogy a kortizon -receptorokat blokkolja. Ezért szteroidkúra után szokták szedni még hónapokig, hogy minél több izmot meg lehessen tartani, ill. hogy az edzésintenzítás fenntartható legyen.

Ami nem gyógyszertári, hanem feketepiaci változat az nekem gyanús, nem lehet tudni mit raktak még bele. Szerintem vízhajtót. Erősíti a szteroidok hatását is.

Mellékhatások:

szedés elején alvászavar, erős szívdobogás, remegés, izomgörcsök, fokozott izzadás, fejfájás.

Pár hét alatt elmúlik, részben a hozzászokás miatt.

2009. júl. 19. 18:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Kosz:)
2009. júl. 19. 20:26
 15/16 anonim válasza:
Szeretnék néhány ember fejébe belelátni.Például azokéba akik fórumokban ha valaki koxal kapcsolatban kérdez egyből visszakérdeznek, hogy mióta edzel,hány éves vagy, mekkora a bicepszed (ez röhejes) stb.Nem az étrendet kérdezik hanem hogy hány kg vagy?Valaki beírja, hogy pl 78 kg és akkor jön a minek akarsz koxolni még 20-25kg-pt tudsz fejlődni.Meg hogy én is 90+kg vagyok.Oké de hogy 90+kg?Nézzétek meg a versenyzőket akinek már 80kg felett van a versenysúlya az már komoly fizikum.Erre rájön az off szezonban kb.10-15kg zsír+víz.Tehát a komoly sportolók nyomnak 90-95 kg-ot offszezonban.Tehát aki naturál és 90 kg felett van az baromira zsíros.Sztem egy 75, max 80kg érhető el naturál szinten egy átlagos magassággal.(versenyforma).A sok "okos zsírosbödön nehogy koxoljál én is 90 kiló vagyok naturálban" visszavehetne az arcából...A kérdésre annyit írnék, hogy írtad rendben van az étrend.Ez oké, keress fel egy szakembert(pl:egy tapasztalt testépítőt) aki segíthet.Úgy ne állja neki semminek, hogy azt halottam, hogy az jó cucc.
2010. aug. 31. 22:49
 16/16 anonim válasza:
Az utolsót írtam én és még annyit tennék hozzá, hogy naturál vagyok.1kg csirkét eszem naponta és az étrendem teljesen tiszta.De naturál úton évi max 2kg-ot lehet fejlődni izomban.Lehet osztani szorozni, egyértelmű hogy a 90-100kg-os naturálok azok teliszart zoknira hasonlítanak.Offszezonban én is 80kg felett vagyok de az nem szálkás forma.Ha valaki 80-90 kg akar lenni szálkásan az tisztán erre nem képes.Természetesen én mindig átlag magasságot vettem alapul (kb 175cm).Nyilván egy 190 cm-es embernél nem ezek a reális tömegek...
2010. aug. 31. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!