Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » (KOX) Clerbuteront probálta...

(KOX) Clerbuteront probálta valaki? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Csak értelmes válaszokat várok!!!

Olyan fas.ok vélemelye nem érdekel,akik még azt sem tudjak mi az a kox!

2009. júl. 16. 21:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Na az ilyen hozzászólások után mondjátok azt , hogy a kox jó . Tedd csak tönkre magad . Ezek szerint én egy olyan fas. vagyok aki nem ért hozzá , bár van haverom aki szedte . De nekem akkor is jobb az egészségügyi állapotom és jobb is lesz mint a tiéd . bibibiii
2009. júl. 16. 22:29
 2/16 A kérdező kommentje:

nyenyenye :D Elhiheted nem szivessen nyulok koxhoz,de nem fejlodom naturban tovabb...:(

Minosegi kaja napi 6x,heti 5 hardcore edzes,min.9 ora alvas + tapkiegek szarasig.... Most 90 kg vagyok (65 kg-val kezdem edzeni) es nem fejlodom tovabb,es ezert kell a kox....

2009. júl. 16. 23:06
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát ez más . Ez esetben végül is meg lehet érteni , de azért vigyázz az egészségedre .
2009. júl. 16. 23:08
 4/16 A kérdező kommentje:
Kosz:) Megprobalok:D
2009. júl. 16. 23:14
 5/16 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem te vagy az a "fas." aki nem tudja mi az a kox. Eleve rosszul írtad, Clerbuteron nincs amire te gondoltál az szerintem Clenbuterol vagy más néven Spiropent. Ez egy asztma gyógyszer. Ha te tömegeléshez akarod szedni, akkor kissé el vagy tájolva. Ennek első sorban termogenikus hatása van, diétához szokták használni. Elvileg van neki mérsékelt anabolikus hatása, de ez szinte teljesen elenyésző. Ezen túl a mérlegen elég erősen a mellékhatások oldalt nyomja. Kísérleteknél már 1 mcg/kg adagnál elkezdte pusztítani a szívizom sejteket (az 1 mcg/kg az általánosan használt napi adagja).

Szóval ha koxot akarsz, inkább menj le a tüzéptelepre és rágcsálj el egy két brikettet. 50-es karod ugyan nem lesz max szorulásod, de még mindig jobban jársz vele.

2009. júl. 17. 00:59
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Írd be a keresőbe hogy nem fejlődök és tanálsz egy csomó jó tippet és még te is megmaradsz :)
2009. júl. 17. 08:27
 7/16 A kérdező kommentje:

,,00:59** : Jah,veletlenul rosszul irtam a nevet:D.....

Nem tomegelesre szeretnem hasznalni. 1 kicsait lepucolnam magam vele meg 1 kis tomeget dobnak magamra.

Tudom,hogy asztma gyogyszer,es nem szteroidhormon,ezert nincsennek azok a huzos mellekhatasai se.

De inkabb ezt nyomom mint Dianabolt, Andriolt vagy Anapolon 50-et. Ezek a szarok tobb kart okoznak mint hasznot:) Szoval vlmi tapasztalat a ClerbuteroLrol?

Vagy vlmi hasznos info?

2009. júl. 17. 11:02
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
Hát 90kg még kell tudni fejlődni... Nézd át a kaját, ott lehet a hiba! Am 5 edzés sok egy hétre!
2009. júl. 17. 13:03
 9/16 anonim ***** válasza:
59%
Ne add fel már igyis jó az a 90 kiló böven ha szálkás vagy.Ne nyúlj koxhoz de ha teszed akkor legalább okosan inkább szúrd magad mint józsefvárosi tabikat szegyél.Rengeteg vitamin vakulásig és ha abbahagytad tisztitó kúra.Ha nemvagy versenyző szerintem felesleges .Inkább legyél 90 kiló szálkás izomállat mint 120 kilós puhos felfújt állat.Attól is függ hogy milyen magas vagy persze 2 méterhez a 90 kiló lóv.asz de 175 körül már jó .Tudom hogy a fejlődés az életcélod de ha nem versenyzel feleslegesen koxolsz ugysem kapsz dicsőséget.25 kilót fejlődtél már ez tökéletes.
2009. júl. 18. 01:10
 10/16 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt:)

Nem,nem vagyok versenyzo meg.De jovore el szeretnem kezdeni verseny szinten nyomni...

Kul. 179 cm vagyok.

2009. júl. 18. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!