(KOX) Clerbuteront probálta valaki? Tapasztalat?
Csak értelmes válaszokat várok!!!
Olyan fas.ok vélemelye nem érdekel,akik még azt sem tudjak mi az a kox!
nyenyenye :D Elhiheted nem szivessen nyulok koxhoz,de nem fejlodom naturban tovabb...:(
Minosegi kaja napi 6x,heti 5 hardcore edzes,min.9 ora alvas + tapkiegek szarasig.... Most 90 kg vagyok (65 kg-val kezdem edzeni) es nem fejlodom tovabb,es ezert kell a kox....
Szerintem te vagy az a "fas." aki nem tudja mi az a kox. Eleve rosszul írtad, Clerbuteron nincs amire te gondoltál az szerintem Clenbuterol vagy más néven Spiropent. Ez egy asztma gyógyszer. Ha te tömegeléshez akarod szedni, akkor kissé el vagy tájolva. Ennek első sorban termogenikus hatása van, diétához szokták használni. Elvileg van neki mérsékelt anabolikus hatása, de ez szinte teljesen elenyésző. Ezen túl a mérlegen elég erősen a mellékhatások oldalt nyomja. Kísérleteknél már 1 mcg/kg adagnál elkezdte pusztítani a szívizom sejteket (az 1 mcg/kg az általánosan használt napi adagja).
Szóval ha koxot akarsz, inkább menj le a tüzéptelepre és rágcsálj el egy két brikettet. 50-es karod ugyan nem lesz max szorulásod, de még mindig jobban jársz vele.
,,00:59** : Jah,veletlenul rosszul irtam a nevet:D.....
Nem tomegelesre szeretnem hasznalni. 1 kicsait lepucolnam magam vele meg 1 kis tomeget dobnak magamra.
Tudom,hogy asztma gyogyszer,es nem szteroidhormon,ezert nincsennek azok a huzos mellekhatasai se.
De inkabb ezt nyomom mint Dianabolt, Andriolt vagy Anapolon 50-et. Ezek a szarok tobb kart okoznak mint hasznot:) Szoval vlmi tapasztalat a ClerbuteroLrol?
Vagy vlmi hasznos info?
Koszi a valaszt:)
Nem,nem vagyok versenyzo meg.De jovore el szeretnem kezdeni verseny szinten nyomni...
Kul. 179 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!