Hogyan szerezzek szponzort?
Sziasztok! Deszkás vagyok és szeretnék valamiyen csapatban deszkázni... hogy tudnék bekerüni.., szponort találni?
14 vagyok és már 1 éve deszkázok... El kéne járnom versenyekre?
Egy szponzor csak akkor áll szóba veled, ha már letettél valamit az asztalra. 14 évesen, 1 év sportmúlttal körberöhögnek szó nélkül. Majd egy pár év múlva ha már versenyeken is szerepeltél és a tehetséged is meg lesz hozzá, akkor majd gondolkozhatsz ilyeneken. Addig marad a sok gyakorlás.
Hajrá!
Magyarországon a gördeszkázás mint sportág profi szinten még gyerekcipőben jár. Én nem vagyok deszkás, de ismerek ilyen szponzort személyesen. Ahogy az előttem szólók is írták, 1 év deszkázással kitörölheted a kicsi hátsódat. Gyakorolnod kell még úgy 5-6 évig kőkeményen, utána versenyeken (több versenyen!), is igen jó helyezéseket elérned. Utána ESETLEG szóba állnak veled! Akiknek már sikerült és van szponzoruk ne hidd, hogy Hawaii dizsi napszemüveg (speciel ilyen személyeket is ismerek), ők sem jutnak sokszor egyről a kettőre. Hiába jó a deszkás kölyök, hiába a szponzor Magyarországon ez még gyöngécske szinten megy.
Tanulj ökölvívást, sokkal de sokkal könnyebb szponzort keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!