Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Honnan szerezzek energiát?...

Honnan szerezzek energiát? Nagyon hamar elfáradok.16/L

Figyelt kérdés

Sziasztok, az a problémám hogy dnb-zek (aki nemtudja: egy táncféle, ugrálni kell így elég fárasztó) és kb 1-2 perc után hulla leszek, eltelik 5 perc akkor megint megy, de idegesítő hogy nembírom tovább...:(

Honnan tudnék energiát szerezni? :(

2012. júl. 3. 17:33
 1/5 dirtboy ***** válasza:
járj el futni mert rossz az állóképességed.
2012. júl. 3. 17:40
 2/5 Zakathol ***** válasza:
Gyenge a szíved. Keress szabadidődben valami kardio mozgást.
2012. júl. 3. 19:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Kardiotól fogynék nem?:S

Így is nagyon vékony vagyok, nem szeretnék fogyni :(

2012. júl. 3. 19:56
 4/5 Zakathol ***** válasza:
Egyél többet egy kicsivel és kész. Ha elkezdesz mozogni amúgy is valószínűleg megjön az étvágyad is.
2012. júl. 3. 20:14
 5/5 dnbhero válasza:
helló én is dnb zek kolesz elött nem is tudtam miaz XD monyuk én 2 percet birtam elsőre mikor már ismertem pár lépést monyuk jót tesz a röpis mult xd de a lényeg h ha sokat nyomod bele jösz és az se mindegy h hogyan rakod a lépéseket mert mikor már hulla vagy akkor p nem fogsz csinálni a levegőben egy 360 at felugrásal mer ot döglesz meg XD de majd belejösz 2 főszabály 1,Lazán,2 változatosan ;)
2013. márc. 28. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!