Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Akik Shaolin Kung-Fu-t tanulna...

Akik Shaolin Kung-Fu-t tanulnak azok megtanulhatják annyira ezt a harcművészetet, mint egy Shaolin Pap? Illetve fehér emberből lehet igazi Shaolin Pap?

Figyelt kérdés
Köszi előre is.
2009. júl. 15. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Hát én laikus vagyok, de tv-t szoktam nézni azért

:-)

Szóval ez a Shaolin egy templom, igaz?

Abban laknak a Shaolin papok.

Nem "eljárnak oda", meg "benéznek időnként", hanem a hét 7 napján 24 órában ott vannak és edzenek. Ezen kívül -gondolom , meditálnak, esznek, isznak, azt annyi.

Ezt innen Magyarországról nehéz lenne elérni, mégha lenne is ilyen közösség valahol.

(nem tudok róla, hogy lenne)

Fehér ember is meg tudná tanulni biztos, csak ahhoz mondjuk 5 éves korában be kéne oda vonulnia és egész életét ott töltenie.

2009. júl. 15. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem , nem lehetsz .
2009. júl. 15. 16:00
 3/3 anonim válasza:

Első hozzászólót javítanám, Shaolin (ami egyébként Shao Lin) az egy helység. Innen kapta a harcművészet is a nevét.

Amúgy ahhoz tényleg oda születni kell. Nekünk itt túl sok anyagi kötődésünk van az elménkkel és a világunkkal együtt. Nekik nagyon sok hozzájárul azzal is, hogy a buddhizmust gyakorolják, szóval kemény dió. De én azt tartom semmi sem lehetetlen, elvégre egy egész élet a rendelkezésére áll az ember :)

Nem mellesleg én is shaolin kung fut tanulok.

23/N

2010. márc. 31. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!