Box, Wing Tsun, ju jitsu? /LENT/
Ha sportként gondolsz a dolgokra akkor a box a neked való.
Én a tradicionális versenymentes jujutsu-t gyakorlom, igazából csak pozitív dolgot tudnék róla mondani, de elég faszverős szerintem, ha valaki a saját rendszerét dicséri.
Ha van kifejtősebb kérdésed a dolgokról akkor írd meg privátban, hadd ne én vadásszak rád.
Én aktívan Wing Chunt gyakorlok.
(Nem vagyok biztos benne, hogy a stílust különböztetted meg, vagy csak ezt az írásmódját ismered)
Lényegtelen. Képzetlen vagy utcán felnőtt embereknek sok esélye úgysem lesz, teljesen mindegy milyen HM.-et űzöl lelkiismeretesen. Ha meg mégis képzett akkor meg nem a stílus fog dönteni hanem az, hogy ki a jobban "rátermettebb" (ami nagyon sok változóból áll). Elvégre, ha a stílus nem működött volna, a mai nap nem tudnánk, hogy létezett. :)
Én azt mondanám, hogy próbáld ki őket és amelyik megtetszik, azt folytasd ugyanis mindenkinek más harcművészet illik (ahány mester annyi stílus)
Ha kissé összezavartalak a wing chun/wing tsun dologgal. Írj PM-et nyugodtan. Megpróbálom elmagyarázni a különbséget és az indokot, hogy ÉN miért azt választottam amit. De a válaszom a végén úgyis ugyan az marad: Próbáld ki őket. A legtöbb helyen van egy "ingyenes próba edzés" csak mondd, hogy érdeklődnél de még vacillálsz picit és biztosra szeretnél menni, hogy ez a művészet (allergiás vagyok a "sport" kifejezésre) tényleg neked való-e. :)
Bármit választasz is, vért-izzadós kemény és gyümölcsöző edzéseket kívánok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!