Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kinek van Toy Machine gürdeszk...

Áron019 kérdése:

Kinek van Toy Machine gürdeszkája? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Hello az én deszkám már régi,naponta kell szinte húzogatni,és fontolgatom,hogy új deszkát vegyek.

Csak,hogy ha a boltban azt mondják,h "igen az nagyon jó" az sajna nekem nem elég.

Szóval köszi.

2012. júl. 19. 18:51
 1/3 anonim válasza:
hát "gürdeszkám" az nincsen,max gördeszkám :D de amúgy ha deszkás boltban nézted és ott mondták hogy jó, akkor az biztosan úgy is van. Ilyen szak boltokban ahol csak deszkával kapcsolatosat árulnak, az eladókat is megválogatják hogy biztosan jó tanácsot tudjon adni. Amúgy meg attól függ,mire akarod használni.Nyugodtan kérdezz rá a boltban arra ami érdekel téged a deszkával kapcsolatban. Hiszen arra vannak az eladók. Ha pedig nem adnak normálus választ, nem is érdemes ott venni. Akkor keress másik boltot.
2012. júl. 19. 23:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) sokat segítetteél :D thx
2012. júl. 22. 19:38
 3/3 anonim válasza:
Nekem vót mán Toy Machine gürdeszkám, ákciósan vettem, egy ideig féltem hogy biztos azért mert régebbi és nem fogja bírni,vagy ilyesmi, semmi bajom nem volt vele. Úgy bírta mint bármelyik másik minőségi deszkalap. De viccen kívül, tényleg így volt :)
2012. aug. 3. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!