Hot blood tapasztalatok?
Csak az írjon aki már használta!
Én személyesen már láttam hogy valaki szedi és 1-2hét után kb. 7-8kg-ot felszedett.
Nem értem hogy hogyan amikor ez cak bedurrantó.
az biztos.
tegnap megkérdeztem a gyereket és azt mondta hogy csak hot blood-ot és kreatint szedett.
de még ezektől se lehetne ilyen gyorsan ennyit nőni.
valami más lehet mögötte.
jaa, hát ez ilyen. :) ha meg engem kérdez valaki, azt mondom, h 1 hónap alatt jött fel 12 kiló úgy, h csak kolbászt meg szalonnát eszek edzés után, 300kg-val gugolok, meg 96 kilót nyomok ki a fejem fölé 1kézzel, 72 ismétléssel :)
kicsit soknak tartom ezt. tömegnövekedés az lehet, de sztem ennyi nem. am a a tömeg növekedése ami részben az izom vízraktározásából, részben az izom növekedéséből adódik.
pedig hidd el mert én azzal a gyerekkel edzek együtt.
utána egy másik is szedte és az jól megnőtt.
azért kérdezem hogy szerintetek is valami más van a dologban?
Teljesen biztos, hogy más van ott a dologban. Egyrészről a Hot Blood egy edzés előtti energizáló formula, konkrétan nem az izomnövelésre van kitalálva, hanem a teljesítmény fokozására. Tehát a Hot Blood-tól biztos nem.
A kreatintól sem, 2 hét után nem dob 8 kg-mot semelyik, de ha létezik ilyen, írjátok le, örömmel kipróbálom :D
Na viccet félretéve létezhet olyan, hogy 1-2 kg felment rá, hiszen a tömegnövelésnek ez a lényege, és akkora súlygyarapodást még el tudok hinni, de 8-at már nehezen.
Rákérdeznék én erre:))
hát éppen ez az hogy azt mondta hogy ezeket szedte.
kérdeztem hogy mást nem-e szedett de azt mondta hogy csak sokat eszik.
lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!