Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hot blood tapasztalatok?

Hot blood tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Csak az írjon aki már használta!

Én személyesen már láttam hogy valaki szedi és 1-2hét után kb. 7-8kg-ot felszedett.

Nem értem hogy hogyan amikor ez cak bedurrantó.

2012. márc. 30. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
hát nem a hbtól, az qrvaélet...
2012. márc. 30. 14:45
 2/9 A kérdező kommentje:

az biztos.

tegnap megkérdeztem a gyereket és azt mondta hogy csak hot blood-ot és kreatint szedett.

de még ezektől se lehetne ilyen gyorsan ennyit nőni.

valami más lehet mögötte.

2012. márc. 30. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:

jaa, hát ez ilyen. :) ha meg engem kérdez valaki, azt mondom, h 1 hónap alatt jött fel 12 kiló úgy, h csak kolbászt meg szalonnát eszek edzés után, 300kg-val gugolok, meg 96 kilót nyomok ki a fejem fölé 1kézzel, 72 ismétléssel :)

kicsit soknak tartom ezt. tömegnövekedés az lehet, de sztem ennyi nem. am a a tömeg növekedése ami részben az izom vízraktározásából, részben az izom növekedéséből adódik.

2012. márc. 30. 15:02
 4/9 A kérdező kommentje:

pedig hidd el mert én azzal a gyerekkel edzek együtt.

utána egy másik is szedte és az jól megnőtt.

azért kérdezem hogy szerintetek is valami más van a dologban?

2012. márc. 30. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Tuti más van a dologban. :)
2012. márc. 30. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Teljesen biztos, hogy más van ott a dologban. Egyrészről a Hot Blood egy edzés előtti energizáló formula, konkrétan nem az izomnövelésre van kitalálva, hanem a teljesítmény fokozására. Tehát a Hot Blood-tól biztos nem.

A kreatintól sem, 2 hét után nem dob 8 kg-mot semelyik, de ha létezik ilyen, írjátok le, örömmel kipróbálom :D

Na viccet félretéve létezhet olyan, hogy 1-2 kg felment rá, hiszen a tömegnövelésnek ez a lényege, és akkora súlygyarapodást még el tudok hinni, de 8-at már nehezen.

Rákérdeznék én erre:))

2012. márc. 30. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:

hát éppen ez az hogy azt mondta hogy ezeket szedte.

kérdeztem hogy mást nem-e szedett de azt mondta hogy csak sokat eszik.

lehetetlen

2012. márc. 31. 09:41
 8/9 anonim válasza:
van egy haverom vett tesco-s tömegnövelőt 2 hét alatt 10 kilót hízott, nagy dömper lett nem is kell neki már semmi
2013. jan. 23. 15:27
 9/9 anonim válasza:
A hot blood tényleg hatásos! A 20g-os napi ajánlott dózist nem kell túllépni...max 40g naponta 60-80 grammnál már rózsaszín a vizelet és leterheli a vesét is, a teljesítmény nem növekszik, sőt, csökken. a napi 5-7g kreatin monohidrát kell...kivéve, ha naponta legalább 2-3 kiló marha- vagy disznóhúst eszik az illető :D ajánlott a Hot Blood 40-80 gramm dextrozzal, akkor a leghatásosabb. Edzés után is ajánlom!(a vitaminokkal és az ásványi anyagokkal együtt) Ha rendesen edz valaki, pihenőidőket betartva, nem dohányzik, nem alkoholizál, betartja a diétáját, elég fehérjét és szénhidrátot visz be, akkor hetente 5-6 kiló izmot is felpakolhat magára...természetesen függ a nemi élettől is, az sokat jelent, főként a tesztoszteron termelésre van kihatással ami pedig az izmok regenerációjára. Mellesleg rendkívül jó mentális teljesítményt is produkálhat, aki rendesen edz, jól táplálkozik, jól él. (sajnos pénzfüggő, de, ha van valakinek egy kis sütnivalója, akkor "apró pénzekből" mindent meg lehet oldani. (saját tapasztalat. 2012 novembere és 2013 januárja között 63 kilóról 95 kiló, 7-8 százalékos testzsírtartalommal...nem beszélve arról, hogy jobb az ember közérzete, jobban tud koncentrálni a munkájára, tanulmányaira)
2014. máj. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!