CORD Blood Centerrel kapcsolatos tapasztalatok?
Mi velük szerződtünk le, már megkaptuk a csomagot, amit vinni kell a kórházba. Körbejártuk a témát nagyon alaposan, és az ő ajánlatuk volt a legkedvezőbb, nem elsősorban az ár miatt, inkább a biztosítás, amit egyedül ők nyújtanak.
Az orvosom szerint egyformán jól kezelik, és tárolják az őssejtet a jelenleg a piacon lévő cégek.
Szia.
Dolgoztam ennek a cegnek es csak ajanlani tudom. Lattam hogyan mukodnek a dolgok attol a pillanattol kezdve, hogy a szuletendo gyermek szulei felveszik a kapcsolatot veluk, ver-analiziseken keresztul egesz a tarolasig. Megbizhatoak es csakis szakemberek dolgoznak az adminisztracios reszen es a laborban is.
Hova valosi vagy, ha nem vagyok tul indiszkret?
2,5 éve mi a humancellt választottuk, de most nagyon elgondolkodtunk ezen az ajánlaton. Nagy valószínűséggel őket választjuk.
Egyébként kiskunhalasi vagyok, és Kalocsán fogok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!