Újj airsoft sniper, melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Gondolkodom hogy lecseréljem-e a mostani sniperem az m187d-t egy m007 tercel sniperre, elvileg mind a kettő fegyver 550fps bár az m187d azt kétlem hogy annyi lenne, szerintem 470 lehet vagy 500, szerintetek melyik az erősebb?tapasztalatok?2012. júl. 18. 00:14
1/6 anonim válasza:
Nem sniperozok, aeg-m van, de azt ajánlom, nézd meg a csohosszakat, és hogy melyikben van precízcso. Nem az fps a minden, foleg nem a snipereknél.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm!:)
2012. júl. 20. 00:10
3/6 anonim válasza:
Jg Bar 10, vagy Tokio Marui VSR10 vagy VSR 10 G-Spec. Ha NORMÁLISAN és aránylag HOSSZÚ TÁVON, szeretnél sniperezni, akkor csak is ezeket. De ezeket úgy tekintsd mint fegyver alapot, mert a fél fegyvert így is úgy is ki kell cserélni, és ezekhez van a legtöbb és legjobb alkatrész.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Utolsó. Tévedsz. Ez a fegyver közel sem tökéletes. Nagyon is messze áll tőle.
Elég sok sniperrel lőttem már, jelenleg DMR felderítő mesterlövész vagyok a csapatban egy m14-el, és már rég váltottam volna springesre, de inkább gyűjtöm még a pénzt egy TM VSR 10-re.
Nem poénból ajánlják a legjobb airsoft sniperesek a TM VSR 10-et vagy a JG Bar 10-et. Ezek a fegyverek, még ha a JG Bar 10 nem is, de a TM VSR 10 egy jó tuningkészlettel, magasan alázza az összes high-end fps snipert.
Lehet hogy csak nekem nagyon az igényeim, de én az összes többi springes puskát pénzkidobásnak tartom.
6/6 A kérdező kommentje:
A mostani m187d sniperem 550fpst produkál, de veszek 1 forgó tolózáras AGM MP001 Tercel Sharp Shooter-t ami a bar10 és a vsr10 keveréke, a fegyver 530 fpst produkál átlagban de egy 20.000 ft-os tuningal menni fog ez 30-as lőszerrel fix 600fps el is minimum!:))
2012. aug. 1. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!