Harcművészetet, Küzdősportot űzők, ti melyik stílust ajánlanátok a lent leírtak alapján nekem?
Figyelt kérdés
27/F éves vagyok,175cm,75kg,Budapesti,valamilyen küzdősportot,harcművészetet,önvédelmet akarok tanulni,teljesen kezdő vagyok,még nem csináltam,alkatom,erőnlétem átlagos,a fő célom az önvédelem lenne,persze az sem árt ha picit megtanulok bunyózni,verekedni,de mint mondtam az elsődleges célom az utcai önvédelem,nem versenyezni,kötözködni,stb akarok,olyat szeretnék ami nem full contact,mert nem akarom megveretni magam,pedig tudom hogy a full contact lenne a legjobb,mert az tanítana meg,de azért nem fizetek hogy megverjenek,ez utcán is megtörténhet,tudom ezek elsajátításához sok idő kell de az is jó lenne ha valami rövidebb idő alatt tanulható lenne,van ami nekem is tetszik,de mindegyikben van ami jó és rossz,ezért vagy azért,van ami álló,föld harcban jobb,van ami komplexebb,nem tudom mit kellene választanom így kezdőként tanácstalan vagyok ezért is kérném a segítségeteket,köszönöm.Sziasztok.2012. júl. 14. 16:26
11/12 anonim válasza:
Nem igaz amit az a srác írt amelyik azt mondta hogy nem vernek meg sehol első nap amikor lemész nekem freestyle fighton első edzésen szét rugták a combomat ,de megmaradtam ha tényleg megakarsz valamit tanulni áldozatot kell hozni .
12/12 anonim válasza:
és egy kicsit megrugdosott comb mióta szétverés?
de ha nem érted akkor definiálom neked.
lemész kezdőként és sparring közben olyan szinten levernek,hogy ömlik a véred.
az edző meg mindenki látja,hogy nem vagytok egy szinten,teljesen passzív vagy,de nem állítja le,hanem még behív a ringbe,aztán párcsere és az edző mondjuk úgy fejbe térdel,hogy eltörik az orrod.
amit te írsz,azt meg leírtam én is.
a kezdőket pofán kell egy kicsit verdesni,hogy tudják mire is jelentkeztek és ha ez nem ízlik nekik,akkor ne pocsékoljuk egymás idejét a későbbiekben.
de ez nem verés.
ez a veréshez képest simogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!