Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan hatna? h?

Hogyan hatna? h?

Figyelt kérdés
akik nem zsírosodnak és mindig szálkás alkatú mint pl Arnold azoknak a szteroid ugyanúgy zsírosítana és vizesítene?
2012. júl. 6. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen szteroid. Danabol, anapolon, vagy deca durabolin is vizesítene egy szálkásabb alkatút is. Trenbolon vagy stana meg nem. Szóval nem mindegy miről van szó. A zsírosodás meg étrendtől is függ.
2012. júl. 6. 20:18
 2/9 A kérdező kommentje:

és nagyon vizesítene és kúra után meglehetne tartani a felszedett tömeget rendes levezetéssel?

15-20kg-ot akarok felszedni vele.

2012. júl. 6. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Itt is attól függ melyikről van szó. Amelyik sok vizet is hozna, mint a Danabol, abból sok is menne le kúra után még levezetéssel is. 20 kilót nem hozna amúgy, max a felét és jó, ha pár kilót meg tudnál tartani, de ugye ez mindenkinél máshogy van. A versenyzők sem egy kúrával érik el a plusz 10-20 kilós nettó izomnövekedést, hanem több szteroid együttes (stack) alkalmazásával és évente több kúrával. [link]

De neked ez nem kell, ha nem akarsz versenyezni, én sem nyomok semmit, mert hobbi szinthez elég nekem a tápkieg is.

2012. júl. 6. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Felismerlek ám...
2012. júl. 6. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Mármint a kérdezőt? :)
2012. júl. 6. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem, Montez, téged, a neved elárult... :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..

ismerős? :D

2012. júl. 6. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudom, csak poén volt. Baker és oda is írtam, pedig nem is koxolok.:)
2012. júl. 6. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Már jópár hónapja minden második-harmadik nap feltesz egy-egy hasonló kérdést...
2012. júl. 6. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor annyira nem gondolja komolyan, csak izgatja a téma.

Ha pedig versenyzés a célod, kérdező, akkor keress fel egy hozzáértő edzőt.

2012. júl. 6. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!